Kolleegipreemiad jagunesid järgnevalt: parimaks lavastuseks tunnistati „Aeg ja perekond Conway“ Elmo Nüganenilt, mis tõi preemiaid ka teistes kategooriates.

Parimaks meesosatäitjaks valiti Priit Võigemast Aram Tomasiani rolli eest lavastuses „Koletis kuu peal“.

Parima naisosatäitja preemia noppis Hele Kõrve Seta Tomasiani rolli eest samas lavastuses ning Amy Thomase osatäitmise eest „Amy seisukohas“.

Parima meeskõrvalosa ja naiskõrvalosa preemiad pälvisid Alo Kõrve ja Ursula Ratasepp rollide eest lavastuses „Aeg ja perekond Conway“.

Kujunduse kategoorias kuulutati parimaks „Aeg ja perekond Conway“ lava-, kostüümi- ja valguskujundus. Lavakujunduse autoriks on Andris Freibergs (Riia), kostüümid lõi Kristine Pasternaka (Riia) ning valguskujunduse Gleb Filštinski (Peterburi).

Parima lavastusala töötajana tunnustati valgustaja Priidu Adlast, parima maja töötajana aga töömees Tõnu Aguraiujat.

Kolleegide eripreemia pälvis aga EMTA Lavakunstikooli XXV lend kui „lavastuse „Scapini kelmused“ vaprad ujujad“.

Hea traditsiooni kohaselt sai oma lemmiknäitleja valida ka Linnateatri publik. Seekordse publikupreemia pälvis Anu Lamp.

Linnateatri toetajad soovisid tunnustada järgmisi töötajaid: ESPAK AS valis möödunud aasta parimaks näitlejaks Helene Vannari. Küsitlus viidi läbi ESPAK i kollektiivi seas ning arvesse võeti kõiki repertuaaris olevaid lavastusi. Nordeconi preemia anti juhiabi Maire Janiskile kui asendamatule kolleegile ja ühenduslülile kõigi teatri osakondade vahel. Päevalehe preemia selgitati välja lehe töötajate küsitluse abil ning anti möödunud aasta parimate rollide eest Hele ja Alo Kõrvele.