Üks ema sai julmast kiusamisest teada täna tütre südantlõhestavale sõnumile, põhikooli õpilane Bailey sai koolikaaslastelt mõnitavaid kommentaare, ja seda kõike oma riietuse pärast.

Õnnetu tüdruk saatis oma emale sõnumi ja palus tal kooli tuua t-särk ja teksad, et ta saaks oma riided koolis ära vahetada.

Bailey kandis sellist riietust:

Nagu näha, on keegi koolikaaslastest seda Snapchatis (noorte seas üsna populaarne sotsiaalmeedia rakendus, kus saab jagada ainult valitud ajaks nähtaval olevat sisu) pildistanud ja kirjutanud sinna juurde üsna solvava kommentaari.

Alguses oli tüdruku ema lapse palvest segaduses ja uuris temalt, mida tütar kannab. Bailey südantlõhestav vastus oli järgmine: "Kannan kleiti ja inimesed mõnitavad mind ja teevad minust pilte, ma tahan riided ära vahetada."

Pärast sõnumi lugemist vastas ema, et on seitsme minuti pärast koolis. Üsna kiiresti hakkasid tüdrukust tehtud pildid ja kuvatõmmised vestlusest emaga sotsiaalmeedias levima.

Avalikkus on Baileyt toetanud, igasugune koolikiusamine mõistetakse hukka. Samuti kiideti sotsiaalmeedias tüdruku ema, kes nõnda kiiresti reageeris, et oma tütart aidata.