JESSIE J
Stiil: Lauljatari võõramaine stiil annab aimu, et ta teeb kõiki asju omamoodi.

Stiilisaladus: Ekstsentrilised riietujad näivad ektsravertidena, kuid on tihti just tagasihoidlikud ja häbelikud inimesed. Nende riided on justkui raudrüü, mis tõmbab tähelepanu neilt endilt eemale.

CAMERON DIAZ
Stiil: Filmistaari vaba olek viitab muretule isiksusele.

Stiilisaladus: Kui keegi tunneb, et neid nähakse peaasjalikult seksisümbolina, võiksid nad oma naiseliku poole alla suruda ja näidata, et neis on miskit veel peidus.

KATE MIDDLETON
Stiil: Noore kuninglikuna võiks Kate isegi rohkem piire kobada, kuid on eelistanud jääda väga kindlate valikute juurde.

Stiilisaladus: Kate'ile meeldib tõenäoliselt rutiin ning teistele meelepärane olla. Kuid mõned konservatiivsed riietujad võivad pikapeale murduda.

CHRISTINA HENDRICKS


Stiil: "Mad Men'i" vampnaine jätab endassetõmbunud ja puutumatu mulje.

Stiilisaladus: Niimoodi riietujad ei pruugi end tegelikult seksikana tunda. On tõenäoline, et oma stiiliga püüab ta sisemisest ebakindlusest võitu saada.

BEYONCE


Stiil: Lauljatari kaubamärgiks on kalliskivid, mis väljendavad tugevat isiksust, kes on õnnelik ja julgeb seda teistelegi näidata.

Stiilisaladus: Liiga palju väljapaistev ehtemägi võib aga taaskord viidata ebakindlusele. Kandjal aitab see enda või teiste jaoks aga ühtteist tõestada.   

HOLLY WILLOUGHBY
Stiil: Holly stiil on naiselik ja traditsiooniline, kuid sellel on juures seksikas nõks.

Stiilisaladus: Selline "naabritüdruk" võib salaja soovida, et ta oleks rohkem veenev ja vastutulelik. Tihtipeale on nad rohkem keerulised isiksused kui välja paistavad.