Tartu Cinamon on täna juba neljas riigis tegutseva ja jõudsalt laieneva Eesti kinoketi kõige esimene uue kontseptsiooni järgi rajatud kino. Cinamon investeeris Tartu kino uuendamisesse ligi 2 miljonit eurot, millega ühtlasi algas suuremahulisem Cinamoni kinosaalide renoveerimisprojekt Balti riikides.

Cinamon Holdingu juhatuse liikme Toomas Luhatsi sõnul ehitatakse kinoketi uued kinod Tallinnas ja Helsingis ning renoveeritakse senised kinod Eestis, Lätis ja Leedus uue kontseptsiooni järgi. „Saalidesse tulevad mugavad nelja erinevat sorti toolid ja laserprojektorite süsteem, mida sellisel kujul ei ole veel üheski selle regiooni kinos. Suurt tähelepanu pöörame mugavusele kogu kinos tervikuna – alustades õdusast sisekujundusest ning lõpetades uute lahendustega iseteenindavates piletikassades ja snäkilettides,” ütles Luhats. “Selle uue kontseptsiooniga muudame Cinamoni kõige õdusaimaks kinoketiks kogu Balti regioonis.”

Cinamoni uue kontseptsiooni ja sisekujunduse autor on Jan Skolimowski, Eesti Arhitektide Liidu aastapreemia 2016 laureaat, arhitektuuribüroost KAMP Arhitektid.

Koos kino renoveerimisega sai uuema ja värskema ilme kogu Cinamoni kinoketi visuaalne identiteet, tööd alustas uue ilme ja võimalustega Cinamoni koduleht internetis, mobiilrakendus ning iseteenindavad pileti ja snäkiterminalid kinodes.