Eesti aja järgi 02.08.2012 öösel kell 01:33 saadeti moeblogi Cattiva's Closet omanikule Kärt Krikmannile Facebookis kasutajalt Tõnis Kask vägagi häiriva sisuga teade. Sõnumis sõimati vähki põdevat Krikmanni ja süüdistati teda Galojani vihkamises. Kusjuures kirjas seisis näiteks selliselt: "Jumal karistas sind selle eest haige m*rd" ehk siis olevat härra Kase arvates kuulsa blogija haigus karistus Jumala poolt. Lause lõppu lisati mõnitav naerunägu.

Sõnumi lõpus lisandus süüdistus narkootikumide müümises ja promomises oma blogis, samuti piraatkaubanduses. Tõnis Kase väite kohaselt on Kärt Krikmanni veebilehekülg Cattiva's Closet vaid suitsukate naise kriminaalseks tegevuseks.

Umbes samal kellaajal kommenteeriti ka Cattiva's Closeti kodulehel üht postitust. Kommenteerija nimega Irw kirjutas järgmiselt: "What Goes Around Comes Around kärt, irw!" Kommetaar tuli samalt IP-aadressilt kust tuli ka Facebooki vihasõnum. 

On olemas tõendid mis viitavad otseselt Anna-Maria Galojanile, nagu näiteks IP-aadress. Samuti on inimesed, kes Anna-Maria Galojani isiklikult tunnevad, kinnitanud, et tegemist on tõepoolest tema varikasutajaga ning naisel pidi neid veelgi olema.

Kuid isegi nende andmete põhjal ei saa Galojani avalikult süüdistada ilma naise enda ülestunnistuseta. Siiski peaks siinkohal kõigile meelde tuletama, et teiste kasutajate sõimamine suhtlusportaalides on kriminaalkorras karistatav.