Kui sul on oma lemmik kujunenud, siis hääleta tema poolt ja kui sul väga veab, siis oled üks õnnelik, kes saab kaaslasega 16. septembril Nokia Kontserdimajas toimuval pidulikul Manhunt Estonia 2012 finaalgalal kohal olla!

16. septembril toimub finaalvõistlus koosneb moe-, spordi-, underwear- ja pidulikust voorust.

Vaata pilte ning hääleta veidi allpool oma lemmiku poolt!


Infoks:

Manhunt Estonia konkursi korraldamise eesmärk on anda võimalus Eesti noormeestele minna tutvustada ja esindada oma looduskaunist kodumaad ning kultuuripärandit ülemaailmsel konkursil. Konkursi eelvoorud on praktilise ajasisustusega, kus noored saavad reisida Eesti erinevatesse linnadesse ja selle käigus omandada teadmisi etiketist, lavalisest liikumisest, modellindusest, kehakultuurist. Tutvutakse uute inimestega ja saadakse väärtuslikke kogemusi. Selgitada välja esinduslik ja sportlik noormees Eestis ja läbi selle rõhutada nende omaduste tähtsus noorte seas.

Võistlus koosneb moe-, spordi-,underwear- ja pidulikust voorust. Konkurss vastab rangete rahvusvahelistele nõuetele.

Manhunt International on rahvusvaheline meesmodellide võistlus, mis on toimunud alates 1993. aastast. Igal aastal ulatub osavõtjamaade arv üle viiekümne, telekanali vahendusel saavad finaalshowst osa miljonid televaatajad üle maailma (rekord 420 miljonit). Võistluse esikoha auhinnafond on 50 000 dollarit ning selle suurust võib võrrelda Miss World ja Miss Universe konkurssidega.