Koolis noritud — tempel mällu igaveseks

Kas teie, kes te seda lugu loete, olete koolis pigem popp või pigem heidik? Minul läks koolis hästi, aga takkajärgi meenutan, et ühe tüdruku sõime keskkoolist välja küll. Ilmselt tal jäidki koolid lõpetamata. Mis temast praeguseks on saanud!? Kes teab. Aga piinlik on küll.

Ilmselt jääb sellele tüdrukule igaveseks meelde, mis talle koolis tehti ning tõenäoliselt jäävad mingid kompleksid talle igaveseks sisse kah. Ma ei taha teada, kui halb on nii elada ning ei taha teada, mida ta meist praegu arvab. Paraku ei saa aega tagasi keerata.

Armusuhete igavesed heidikud

Millegipärast kehtivad teatavate inimeste puhul kindlad käitumismudelid. Mõningaid inimesi jäetakse järjekindlalt maha. Ei tea, mis neis sellist on, mis peletab — tõenäoliselt on viga iseloomus või õhkub neist mingisugust ülemäärase andumise või ohvrimeelsuse aurat. Maha jäetakse enamasti ikka neid liiga heasid ja sõltumakippujaid.

Miks tütarlapsed poisse maha jätavad:

1. Ma olen sinu jaoks liiga hea: tütarlapsed on oma võludes küllaltki kindlad. Seetõttu on lihtne noormeestele ülevalt alla vaadata ning enda väärtust pjedestaalile upitada. Ilmselt ei olegi see väga vale üldsuse mõistes, vaid kogu ilma trend. Kogu maailm liigub aina rohkem feminismi poole, kus võrdõiguslikkusest ei ole enam juttugi. On naised ja kuskil kaugel tulevad mehed.
2. Muidugi käib mahajätmine nägude järgi. Igal tütarlapsel on Üks ja Õige ning kõik ülejäänud, kes teda tahaksid, ei ole lihtsalt need, kelle peale aega kulutama hakata. Neil ei ole seda õiget mekki man ja parem ärgu unistagugi.
3.Mudeli kordumine — kui sõbranna jätab mingi kuti maha, siis järelikult on sellel kutil ju midagi puudu!? Poiste väärtus tütarlaste silmis tõuseb siis, kui keegi tütarlaps on kauba väärtuslikuks tunnistanud ning omale võtnud.

Miks noormehed tüdrukuid maha jätavad:

1. Sa ei tõmba mind enam. Meil oli koos hea, aga mingisugust pikaaegset suhet ma ei soovi.
2. Sõprade mõjuvõim: sõbrad töllerdavad õhtuti siin-seal ringi ja veel ei mõtlegi mingisuguste naiste peale. Miks siis minagi peaks!? Äkki hakkavad veel mõnitama. Äkki neile isegi ei meeldiks mu väljavalitu, ta ei ole just Miss Maailm. Parem eiran oma tundeid edasi.
3. Alla tõelise kaunitari ei hakka ma üldse kaalumagi.

Heidikuimagost vabanemine

On paar põhilist reeglit, mis aitavad uut elu alustada. Töö iseenda kallal: vaata peeglisse ja analüüsi oma mõttemaailma. Ning teine: keskkonnavahetus. Paraku ei unusta mõnitajatest klassikaaslased sind norida ka siis, kui ole meeletult punnitanud, et neile meeldima hakata. Nad ehk mõistavad oma viga aastaid hiljem, aga siis on juba hilja.

Mine psühholoogi juurde — lase tal aidata mõista, mida annaks sinu sisemises minas muuta ning siis keskendu oma välimusele. Uues kohas saad uue võimaluse. Juhul, kui sulle tundub, et sa oled niigi õigel teel, siis astu julgelt edasi. Ära unusta, et kõige rikkamad ning mõjuvõimsamad inimesed on enamikus kunagi heidikud ja nohikud olnud. Kord saabub ka inetu pardipoja hiilgepäev.