Oma praeguse põhikohaga töö Tallinnfilmi juhatajana lõpetab Henry Kõrvits uude ametisse asudes, Raadio 2 peatoimetajana on ta tööl 21. maist.

"Raadio 2-l on Eesti muusikamaastiku positiivses arengus tähtis roll ja Heidyl on olnud selles väga suur osa. R2 jätkab ikka sama joont hoides, aga küllap tuleb ka mõningaid pisemaid muutusi," ütles Henry Kõrvits. "Tallinnfilm jääb minu lahkudes hea tervise juurde, kus olulisemate tööde hulka kuulub Eesti ühe kvaliteetsema kavaga väärtfilmikino Artise majandamine."

Heidy Purga sõnul on Raadio 2-st kujunenud üks suuremaid ja tugevamaid uue muusika toetajaid nii kohalikus kui ka üldisemas tähenduses. "Muusika tundmine on kahtlemata uue peatoimetaja tugevaid külgi ja Henry viib sujuvalt jaama selles suunas edasi. Usun ka tema värsketesse ideedesse, mida tiimiga üheskoos ellu viia," rääkis Purga.

Henry Kõrvits on lõpetanud Gustav Adolfi Gümnaasiumi ja TTÜ Tallinna Kolledži ärijuhtimise eriala. Ta teeb muusikat ansamblitega A-Rühm ja Toe Tag, on iga-aastase Eesti HipHop festivali peakorraldaja ja plaadifirma Legendaarne Records omanik. 2010. aastast alates on töötanud Tallinnfilmi juhatajana.