Tema tütrel Cassiel on Instagramis ligikaudu 70 000 jälgijat, mis on üpriski muljetavaldav, kuid mitte nii muljetavaldav kui Martini enda jälgijaskond. Nimelt hoiab humoorika isa tegemistel silma peal pea 150 000 tuhat inimest.

Vähemalt pool Chris Martini edust kuulub aga kahtlemata Cassile, kelle "siivutuid" fotosid mees pilab. "Mõtlesin, et kui ma saan vanaks, siis ma ei taha jõuda punkti, kus ma janunen tähelepanu järele. Alates aga sellest hetkest, kui ma asusin uuesti regulaarselt postitusi tegema, olen ma kogenud taaselustumist. Paistab, et inimesed armastavad seda ja see teeb mind rõõmsaks," ütles netikuulsus ajakirjale People.

Intervjuus väljaandega The Sun täheldas ta aga seda, et soovis algselt tema tütre fotode alla vulgaarseid sõnumeid jätvatele noormeestele teada anda, et jälgib neid kullipilgul: "Ta on juba täiskasvanud inimene ja võib teha, mida tahab, kuid kommentaatoritega interneti vahendusel vaidlemine oleks olnud liiga hullumeelne."

"Ta tahtis mulle omal viisil näidata, kuidas ma välja näen ja tõestada, et ma näitan liiga palju ihu või olen oma fotodel veidi liiga riskantne," ütles Cassie. "Mõtlen nüüd rohkem sellele, milliseid pilte ma postitan, sest ma tean, et mõningad fotod ei kustu internetist kunagi ja mõningad inimesed näevad neid."

Vaata netis kulutulena levivaid pilte ja hirnu end herneks!