"TOPi kokkupanemiseks kasutatud metoodika baseerub: Cosmopolitan America naistemoe gurude soovitustel, Delfi naistefoorumi ekspertarvamustel ja Internationals Women Fasion School of Tallinn and Europe loengusarjal “Talv – lambanahk, tavott ning Goretex – kiviajast tänapäeva.”," naljatleb Vello42 ning asub seejärel loetlema.

"Eesti negatiivsel iibel on kaks peamist põhjust: sitt põhjus nr. 1 on vihmaussijope, sitt põhjus nr.2 on kübarad, kaabud ning villased plönnid. Kui pärast mütsi installeerimist su pea mõõted kahekordistuvad ning sa hakkad meenutama vesipead või suurepealist tulnukat, siis oleks mõistlik sellist villavigurit vältida," annab ta nõu.

Veel materdab ta suuri saapad, mille maailmakuulsaks brändiks on UGGs. "Ajalooliselt on UGGSid ning selle analoogid pärit Jõgevalt. Esimesed viited neile pärinevad Liivamaa Henriku kroonikatest, kust neid mainiti “ewwwwww, issand kui kole tuhvel” või siis “juustu-kaevandus“ nime all," kirjutab ta. Hipsteriprillidega pidavat naisterahvad välja nägema nagu trakotorist Eduard või Potsataja.