Paar pidas pulmad merel, nagu piraatidele on kohane. Naise väitel on nad nagu tavaline paar – tülitsevad, käivad kohtingutel ja isegi seksivad.

Amanda on ise "Kariibi mere piraatide" filmist tuntud kapten Jack Sparrow jäljendaja. "Ta on mu hingekaaslane, ma olen väga õnnelik! See on minu jaoks ideaalne suhe."

"Paljud inimesed ei tea, et on olemas ka spirituaalsed suhted, aga see võib mõndade jaoks õige valik olla. Ma tahan, et see info jõuaks võimalikult paljudeni," sõnas naine.

Amanda pole enda abikaasat reaalses maailmas kunagi näinud, aga tema unistustes näeb mees välja nagu kapten Jack tuntud piraadifilmist. Romanss sai alguse 2014. aastal, kui naine tundis öösel, et ühe hinge energia lamab tema kõrval.

Naine mõistis, et ta saab mehega suhelda ja nende vahel lendasid sädemed. Amandal polnud kunagi varem spirituaalset meest olnud, pärast teema lähemat uurimist avastas ta, et ta ei ole maailmas ainuke sarnases kooselus inimene.

Naine on varem abielus olnud ja tal on koos oma eksabikaasaga viis last. Sellest hoolimata tunneb ta oma uue elukaaslasega väga tugevat sidet.