Makedooniast pärit üliõpilane Ilija Rajkovcevic kaotas üle poole oma kehakaalust ja tänaseks päevaks näeb ta välja kui hoopis teine inimene. Ilija kaalus varem 150 kilo, kuid võttis siis vastu otsuse hakata tegema trenni ning tulemused on olnud imetlusväärsed.

"Ma ei suutnud ennast enam peeglist vaadata ega näha end aina sügavamale vajumas, üksikuna koos toiduga. Olen alates sellest ajast käinud iga päev trennis ja fitnessis ning sellest sai minu eluviis," rääkis Rajkovcevic väljaandele Unilad. Vähem kui aastaga suutis sihikindel Ilija kaalust alla võtta 90 kilo. Ta käib jõusaalis ja voolib hoolikalt oma musklilist keha. Mees jälgib ka oma toitumist tervisliku ja tasakaalustatud dieedi abil.

Kõike tähtsam on aga see, et imeline muutumine on Ilijale andnud hädavajalikku eneseusku: "Mulle tundus, et mul pole piisavalt iseloomu. Tegin kõike hirmuga. Olen olnud üksik terve oma elu, teiste naljade ja mõnitamise sihtmärk. Ühel päeval ütlesin ma endale, et aitab. Olin lõpuks vaimselt valmis oma kilogrammidega toime tulema ja nende kadudes sai minust vaimselt tugevam inimene. Täna olen ma hoopis teine mees, täis enesekindlust ja eneseusku."

Ilija Rajkovcevic enne:

Foto: Kuvatõmmis
Foto: Kuvatõmmis
Foto: Kuvatõmmis


Ilija Rajkovcevic nüüd: