Mullu kevadel kuulas Vikerraadiot 332 tuhat, tänavu 338 tuhat inimest nädalas. Vikerraadio edu kuulajaskonna suuruselt järgmise - Sky Plusi ees - on rekordiliselt tõusnud 70 tuhande inimeseni.

Vikerraadio osakaal eestlaste kuulamisajast oli viimase kolme aasta suurim. Eestlased pühendavad Vikerraadiole peaaegu kolmandiku oma raadiokuulamise ajast. Viimase kolme aasta suurim oli ka kuulajate arv päevas, keskmiselt 248 tuhat.

Iseäranis kuulatav on Vikerraadio kõrgharidusega inimeste hulgas - iganädalaselt kuulab programmi üle poolte (53,7%) kõrgharidusega Eesti elanikest.

2011. aasta kevad oli rahvusringhäälingu raadioprogrammidele edukas. Mullusega võrreldes kogusid kuulajaid juurde ka Raadio 4, Raadio 2 ja Klassikaraadio. Raadio 4 on jätkuvat suurima kuulajaskonnaga venekeelne raadiojaam Eestis.

Raadio päevikuuring kaardistab raadiojaamade kuulatavuse 15-minutilise täpsusega. Uuringu läbiviimine toimub jooksvalt, st igal nädalal. Raadiouuringus osaleb igas kuus 900 ja igas kvartalis 3000 Eesti 12-74-aastast elanikku.