Eesti Kuulsuste Koja eestvedaja Risto Lehiste näitas hommikuses saates juba Eurovisioonil käinud kostüüme, näiteks oli tal kaasas Laura Põlvere 2009. aastal seljas olnud peegelkleit, millega ta Eesti Laulul osales.

Lisaks tõi Lehiste välja, et näitusel näeb veel näiteks Dave Bentoni pluusi, mis tal 2001. aasta võiduloo esitamisel seljas oli. Lehiste naeris, et pluus osutus isegi roosamaks kui ta aimas. Samuti võib seal näha veel näiteks Eda-Ines Etti kaabut ja Elina Netšajeva seelikut, Ott Leplandi ülikonda.

Lehiste tõdes, et mõne kostüümi leidmisega on raskusi, näiteks Ivo Linna pintsakuga: "Ma otsin eriti kirglikult Ivo Linna seda "Kaelakee hääle" sinist pintsakut. Kui keegi teab, kui kellelgi on see pintsak olemas, siis ma väga palun, et selle näituse jaoks võiks seda kolmeks kuuks meile laenata."

Teise kadunud kostüümina tõi Lehiste välja Neiokõsõ kostüümid, mida ta lõplikult veel leidnud ei ole: "Kui see on ka kuskil veel kellegi käes, need Neiokõsõ kostüümid, siis vot need ma paneks ka välja. Need olid kuidagi nagu väga ägedad."