„Oleme mitmeid kordi rõhutanud, et Teletorn ei ole pelgalt vaateplatvormiga näituseruum, vaid ka koht, kus hakkavad toimuma erinevad üritused – sellel suvehooajal alustame jazzkontsertide sarjaga, millest loodame kujundada iga-aastase traditsiooni. Teletorni Jazzil saab nautida suurepärast muusikat Eesti parimatelt tegijatelt koos kauni päikeseloojanguga. Ootame kõiki, kes tunnevad huvi, kuidas muusika sellistes kõrgustes kõlab!“ sõnas Tallinna Teletorni juhataja Riina Roosipuu.

Kontsertide peakorraldaja Tanel Ruben Eesti Jazzliidust on põnevil: „Meil oli tõeliselt hea meel, kui Teletornist tehti ettepanek tulla neile esinema ning mitte ainult ühe, vaid mitme kontserdiga. Loomulikult haarasid sellest võimalusest kinni kõik, kellele ideest rääkisime. Nii astuvad Teletorni Jazzil üles sellised hinnatud muusikud nagu Aivar Vassiljev, Raul Vaigla, Veronika Portsmuth, Jaak Sooäär ja paljud teised. Meie muusikud pole varem nii ekstreemses kõrguses esinenud, kuid nende kinnitusel nad kõrgust ei karda. Nii et ootan huviga!“

Eesti Jazzliit korraldab kontserte üle Eesti alates 2004. aastast. Lisaks regulaarsele sügisest kevadeni vältavale kontserdihooajale, mis toob kodumaist jazzi ning ka välisartiste Tallinnasse, Tartusse, Viljandisse, Pärnusse, Rakverre ja Kuressaarde, korraldab Jazzliit traditsiooniliselt kontserte ka suviti. Suvised kontserdid on olnud alati seotud põnevate paikadega, nii näiteks toimusid 2011. aasta suvel jazziklubi kontserdid spetsiaalselt kultuuripealinna-aasta raames püstitatud Põhuteatris.

Pilet ühele kontserdile maksab 10 eurot, mis tagab ühtlasi ka sissepääsu Teletorni restorani. Kontserdipiletiga pääseb torni alates kella 19.00st.

Info Teletorni Jazzi kohta leiad SIIT!