Eesti on fantastiline!

Mõlemad vennaksed kilkavad telefoni otsas, suutes isegi kauge distantsi pealt jätta sellise tunde, nagu kargaksid nad samas ruumis mööda seinu ja lagesid üles-alla. Võimas! "Jeaaaa, me oleme Jedward. John ja Edward! See teeb kokku Jedward! Jee, me oleme lahedad, me oleme Jedward!" korrutavad nad.

Suutes alguses ära kuulata poiste Eesti-vaimustuse teemalise monoloogi, saab selgeks, et poisid tahavad iga hinna eest seekord siin kauem aega veeta. Viimasest külastusest on neil väga helged mälestused ja lisaks fännidele tullakse tagasi ka Eesti toidu pärast. "Teie šokolaad on fantastiline!" kinnitavad John ja Edward.

Peavad end emme-poegadeks

John ja Edward ehk Jedward on tegelikult nende ema tuletatud ühisnimetus, mille ta ulakate poiste ohjamiseks välja mõtles. "Meie tegelikud nimed on John Paul Henry Daniel Richard ning Edward Peter Anthony Kevin Patrick. Ning täispikkasid nimesid kuulevad nad emalt juhul, kui ollakse pahandust teinud. "Seda juhtub päris tihti," kekutavad nad.

"Me ei ela omaette nagu paljud meie sõbrad ja tuttavad, vaid ikka emaga. Me armastame ja hoiame oma perekonda ja kallame nad pidevalt kingitustega üle, sest meil on nüüd see võimalus," jutustab Edward. Enda sõnul on nad alati tahtnud kuulsaks saada ning seetõttu mõnikord isegi veidi naeruväärselt käitunud.

Juba väiksest peale unistasid kuulsusest

"Vaata, kuna me oleme alati ette kujutanud, et me oleme kuulsad, siis juba lapsepõlves käisime kirevates ja läikivates riietes justkui oleks äsja kuskilt telestuudiost ära karanud. Inimesed vaatasid meile järele ja see tekitas vaimustava tunde," räägib John.

Üks Publiku lugeja on tahtnud teada, kas Jedward lisaks enda muusikale midagi muud ka kuulab, mille peale lähevad poisid elevile. "Jaa, muidugi! Me kuulame 90ndate popp-musa nagu Backstreet Boysi ja Britney Spearsi, samuti USA college-rocki nagu Blink 182. Ainus asi, mida me EI KUULA, on möirgamine. Noh tead küll, nagu deathmetal või misiganes asi see on!" on poisid veendunud.

Oma Eesti fänne armastavad Jedwardid palavalt. "Eestlased, te ei ole väike riik. Meie jaoks olete te suured! Me armastame teid väga väga palavalt!" kõlab nende tervitus.

Jedward annab 29.jaanuaril Rock Cafe's kaks kontserti. Esimene kell 14.00 ja teine kell 18.30, pileti hind on 18 eurot!