Ilupäeval “Witness the Beauty” lendab päev läbi särtsu ja tuld, sest iga minutiga lihvivad meeskonnad adrenaliinist põksuva südamega enda soenguid ja meiki, kuni jõuab kätte hetk esitluseks. Oskused pannakse proovile 4-liikmelistes võistkondades, mis koosnevad jumestuskunstnikust, juuksurist ning mees- ja naismodellist. Võistlejad jagunevad kahte kategooriasse: professionaalid ja algajad ning fantaasiat tuleb lennutada teemal “Urban Beauty”. Solarise keskuses leiab aset moeshow, kus kõik autorid iseloomustavad oma töid ning nende hulgast valitakse välja parimad. Riietuda tuleb sel päeval “Stiilselt valgelt!” ning publiku silmad olgu valvsad, sest 12. oktoobril Nordea Kontserdimajas toimuvasse finaali pääseb ka rahva lemmik!

Lisaks võistlusele loovad 8. oktoobril mõnusa atmosfääri Solarise aatriumis imeilusad tantsijad, moeetendus ja elav muusika, sealhulgas superstaari saate Getter Pärle esinemine! Põnevust loob ka žürii, kuhu sel aastal kuuluvad Eesti tunnustatud iluvaldkonna eksperdid Jane Irbus, Aimi Etverk ja Ene Viksi. Kogu päevaks külvab sära ja naeratusi ilupäeva “Witness the Beauty” õhtujuht Elina Born.

8. oktoobril esinenud meeskondadest valitakse välja neli parimat: kaks professionaalide kategooriast, üks algajatest ning publiku lemmik. Valituks osutunud astuvad uuesti üles Nordea Kontserdimajas. 12. oktoobri finaalpäeval vaatab sündmust ligi 3000 silmapaari ning esinejatel on võimalus nautida sensatsioonilist tähelepanu!

Võimsal auhinnatseremoonial jagatakse auhindu koostööpartneritelt, kelleks sel aastal on Yo!, Jumestuskunsti- ja meigikool, Kalev Spa, Navy Studio, Vitamineral Water, Beauty 4 You, Keila Noortekeskus ja Viimsi Huvikeskus.