"Lühidalt öeldes meie korraldatud tantsuüritusel oli ligi 400 inimest, kes erinevaid stiile kasutades korraldasid juba ainuüksi iseendale ühe väga cooli õhtu," sõnas JJ-Street Dance Company eestvedaja Joel Juht.

"Mis puudutab meie stiili, oleme oleme seda teinud Eestis kõige kauem. Kui keegi räägib street-kultuurist tantsu osas, siis meie mitte ei tantsi street´i vaid meie olemegi street!" kommenteerisid JJ-Street Crew liikmed, kui uurida mille poolest nad Eestis ning väljaspool oma tuntuse on saavutanud.

JJ-Street tantsukooli inimeste mitmekülgsust näitab ka see, et kava millega esinemas käidi, tehti valmis vähem kui nädalaga, sest tuuri korraldajate poolt ei laekunud lava suuruse kohta piisavalt kiiresti infot. See aga ei takistanud tantsukooli inimestel välja mõtlemast inimesi kaasa haaranud võimsat performance´it."

"Me oleme õnnelikud, et kava tuli äge ning paljudele meie pealtvaatajatele ja fännidele läks see ka korda. Pealtvaatajatele kindlasti suured tänud, sest me vahepeal ei kuulnud kõlaritest isegi muusikat," olid JJ-Street Crew liikmed õnnelikud.

Suure respekti osaliseks saanud tantsukool oli paljudele ka eeskujuks ning jagada tuli pärast üritust väga palju autogramme.

JJ-Street Crew esines Tele 2 Go Live tuuril järgmises koosseisus: Manager Joel Juht ning Crew: Birgit, Laura, Laurts, Eva, Kerttu, Karen, Kadri, Ita, Kätriin, Triinu.