34-aastane nelja lapse ema Amy avastas, et kui tema tütar tuli kommiringilt tagasi, siis märkas naine muuhulgas mingit kahtlast pakikest. Poleks Amy ecstasy-tablettidele sarnase välimusega tablette märganud, oleks tema viieaastane tütar Lexi-Mai neid tõenäoliselt ka söönud.

Amy viis kahtlased tabletid lähimasse politseijaoskonda, kus talle öeldi, et ilmselt on tegemist ecstasyga. Politseinikud olid selles suhteliselt kindlad, kuid saatsid tabletid igaks juhuks laborisse kontrollimisele. Amy ütles, et on oma lastele alati õpetanud, et üksteisega tuleb olla lahke ja jagada. Mõelda vaid, kui lapsed oleksid omavahel aga narkootilisi ecstasy-tablette jaganud.

“Mu neli lapsukest oleksid kõik haiglasse sattunud või isegi surma võinud saada,” ütles naine ja lisas, et on äärmiselt õnnelik, et leidis tabletid enne, kui mõni lastest jõudis neile sõrmed taha ajada.

Amy avastas tabletid, kui tema tütar saabus õuest. Ta oli teiste sõpradega käinud ukselt uksele, öelnud “komm või pomm” ja saanud hunniku komme. Maiasmokast tütar rebis koju jõudes ühe kommikoti lahti, mistõttu pudenesid maha ka teised maiustused. Amy mõtles, et koristab segaduse ära, kuid märkas sel hetkel maas lebavat kahtlast kotikest. Tal tekkis tunne, et tegemist võib olla narkootikumidega ning hakkas karjuma ja küsis, et ega Lexi-Mai pole ühtegi kommi söönud. Õnneks polnud tüdruk veel jõudnud seda teha.

Hetkel on õnneks kõik korras, aga Amy paneb kõigile lapsevanematele südamele, et oma laste kommikotid peaks kindlasti üle vaatama, sest kunagi ei tea, mida võõrad anda võivad, vahendab Dail Mail.