Freddie Andrews, kes oli spordivõistlustel 10 pinti õlut alla kaaninud ei suutnud vastu panna kiusatusele kiirelt metroopeatuseni jõuda. 22-aastane uljaspea tegevus filmiti sõprade poolt üles ja sellest on tänaseks saanud tõeline internetihitt.

Mees otsustab hüpata kahe eskalaatori vahele ja püüab liugu lastes alla jõuda. Kõigest mõned sekundid pärast oma julge liu alustamist põrkab mees ootamatult kokku suure hädaabinupuga. Tema sõbrad naeravad, mees liigub samal ajal allapoole ning tabab taas ühte märki, nüüd aga lennutab kokkupõrge ta pea ees kõrval asuvale eskalaatorile.

"Ma arvasin, et see on väga naljakas, aga kui mu sõbrad vaatasid, et ma lendan juba pea ees, siis nad ütlesid "oi, kurat!"", kirjeldas noormees ise juhtunut.

Freddie tunnistas, et ta küll kukkudes valu ei tundnud, kuid järgmisel hommikul sai ta vaevu kõndida. Vaata hirmsat videot omal vastutusel allpool!

Top night last night, but this has to be the highlight 😂😂😂 pic.twitter.com/yMqDvOoVML— James Gower (@__gower) 21 December 2017