Kroonika käesoleva numbri kangelase Aivar Riisaluga kohtuma minnes oli mul plaanis optimistlik lugu ärimehest, kes hobi korras teeb kõrtsimuusikat. Välja tuli sellest aga midagi hoopis muud, küll mitte optimistlik, aga kindlasti huvitavam lugu.
Riisalu usub, et tema elu oleks praegu teistsugune, kui ta kõrval oleks algusest saadik olnud õige naine. Võib-olla on tal õiguski.

Intervjuust Soome üle-eelmise kümnendi rockilegendi Dingo alias Pertti Neumanniga selgub, et kunagise raju rokkari ettekujutus ideaalsest õhtuveetmisest on praegu kausitäis spagette ja klaasike veini oma abikaasa seltsis.

Abikaasat tunnustab ka Eesti vutikoondise peatreener Arno Pijpers. Oma isikliku karjääri Eestisse kolimise tõttu pooleli jätnud Carla Pijpers kindlustab kodus pingevaba tagala, #p1p#mistõttu mehel on pea vaba, et muretseda meie rahvuskoondise tuleviku pärast.
Levandite peres on aga asjad vastupidi. Olümpiapronks Allar Levandist on nüüdseks saanud ärimees, kes toetab igati abikaasa Anna püüdlusi andekate iluuisutajate koolitamisel. Koguni niivõrd, et naise eneseteostuse võimaldamiseks aitas talle jäähalli ehitada. Sest kui naine on õnnelik, teeb ta ka mehe õnnelikuks. Kuldne mõte!

Elo Odres