Tõenäoliselt tunneks enamik naisi kergendust, kuuldes et nende mees koomast välja tuli, kuid see ei kehti Bianca Johni kohta.

25-aastane Bianca abielu oli kestnud vaid 18 kuud, kui ta mees teadvuse kaotas ja haiglasse viidi.

Bianca hoolis oma mehest ning keeldus ta haigevoodi kõrvalt lahkumast. Kahjuks aga murti naise süda julmalt, kui ta mehe telefoniekraanile ilmus sõnum tekstiga: "Hei, kallis, mis sa täna teed?".

Loomulikult vaatas naine selle peale läbi ka mehe vanemad sõnumid, millest selgus, et mehel oli teise naisega armusuhe, mis oli kestnud juba viis kuud.

Adam ärkas üles kolme päeva pärast vallalisena.

Ühe lapse ema Bianca, kes on pärit Pontypoolist Monmouthshire maakonnast, kirjeldab oma reaktsiooni nii: "Ma olin oma teadvusetu mehe pärast väga mures, kuid mu mure muutus raevuks, kui sain teada, et mu mees oli mitu kuud minu tagaselja teise naisega maganud.".

"Kui ta ärkas oma tühjas haiglatoas ja nägi, et mind ei ole, helistas ta mulle. Siis ütlesin talle, et tean kõike."

"Mul ei ole mingit kavatsust talle andestada."

Paar kohtus Septembris 2014 tänu kohtinguvõrgustikule Tinder. "Ta meeldis mulle esimesest kohtingust alates, eriti oli mulle meeltmööda ta lõbus olek", ütles Bianca. "Kahjuks pidin kohe Wales'ist lahkuma, sest mul oli plaan pisut reisida. Me aga ei kaotanud kontakti ning paari kuu pärast tegi ta mulle üllatuse ja tuli mulle külla."

2015. aasta novembris tegi mees Biancale Tais abieluettepaneku. Bianca vastas jaatavalt.

"See lihtsalt tundus nii õige," ütles naine. Kuu aja pärast jäi Bianca rasedaks. Nad lendasid koos koju et toredat uudist oma perekonnale teatada ning ka kokku kolida.

2016 aasta märtsis nägi naine kuulutust, mis kutsus üles osalema telesaates "Ära ütle pruudile". Kuna paaril oli rahaga raskusi, otsustas naine telesaatesse kandideerida. Juba paar tundi hiljem helistati naisele ja kutsuti paar saatesse.

"See oli uskumatu. Saadet taheti hakata filmima juba järgmisel kuul, mis jättis meile vaid kolm nädalat pulmade organiseerimiseks".

Adam otsustas kulutada kogu eelarve lennuki rendiks, et abielluda õhus. Biancale see idee ei meeldinud.

"Ta ostis mulle odava maitsetu kleidi, mis ei sobinud kuidagi minu ettekujutusega glamuursest pulmapeost. Et beebi pidi aga varsti sündima, lasin tal otsustada."

Nende poeg Brock (2) sündis 2016. aasta juunis. ) kuud hiljem, 2017. aasta märtsis tundus naisele, et nad kaugenevad üksteisest. "Ta hakkas oma telefonil väga hoolikalt silma peal hoidma. Ma eeldasin, et tema kaugenemise põhjus oli treenimine fitnessivõistluseks, millele ta end septembris registreerinud oli. Mõned nädalad pärast võistlust helistas Adam mulle öeldes, et tal hakkas järsku halb," räägib naine "Ma helistasin kiirabisse ja kiirustasin koju. Adam viidi intensiivosakonda ning mina jäin ooteruumi, olles ise šokis."

Aeg möödus, kuid BIanca keeldus mehe voodi kõrvalt lahkumast. Siis aga nägi ta saatuslikku sõnumit mehe telefoniekraanil.

"Alguses olin ma segaduses," räägib naine, "ma ei saanud aru, miks peaks mingi naine mu abikaasat kallikeseks kutsuma."

"Ma pidin aga oma uudishimule järele andma. Nii avastasingi sõnumivestlusi Adami ja tema sõprade vahel, kus ta uhkustas, et on maganud mitmeid kordu võõraste naistega," räägib Bianca. "Mu maailm varises kokku ning raevuhoos otsustasin sellele teisele naisele kirjutada. Ütlesin naisele, et Adam on haiglas ning et ma tean nende suhtest."

"Järgmisel päeval läksin koju, pakkisin ta asjad autosse ning jätsin ta võtmed õdede kätte. Palusin ka, et nad mind Adami olukorraga kursis hoiaksid."

"Adam ärkas kolme päeva pärast. Kui ta päev hiljem haiglast koju lasti, tuli ta minu ukse taha küsima, kas ta saaks koju tagasi tulla."

"Ta ei tundunud oma kõrvalsuhet kahetsevat. Tal oli lihtsalt endasi kahju, et kõrvalsuhe välja tuli."

Nädal aega hiljem sai paar aga kokku ning Adam võttis kõrvalsuhte omaks.

"Ma olin väga kurb", räägib Bianca, "Adam andis hoopis uue tähenduse lausele "ära pruudile ütle". Nüüd olen ma aga õnnelik, et ma sellest rotist lahti sain."

Adam räägib aga: "Ma jäin haigeks võistluse tõttu. Ma olin suure pinge all ja seetõttu see juhtuski. Bianca on alati mu üle nalja teinud, aga sel perioodil võtsin kõike, mis ta ütles südamesse."

"Bianca ütles mulle, et peaksin kaalust alla võtma, samal ajal, kui see teine naine pidas mind jumala kingituseks."

Ta väidab, et pole seda teist naist näinud augustist alates: "ma kohtusin temaga kolm korda ning pärast võistlust kavatsesin temaga suhtlemise ära lõpetada."

"Ma sain peaaegu surma ning mu maailm pöörati pea peale. Ma kahetsen seda nüüd, kuid tol hetkel oli mul seda vaja. Ma kaotasin kõik ning kahetsen seda väga."