Kaamerate turmtule keerises liikus eilse Vene peo platsil ringi ka Julija Volkova (24). Piirav rahvamurd oli temagi ümber nii tihe, et raske oli tuvastada, kas sedakorda saatis pisikest kasvu Vene popikooni avalikult ka ta praegune elukaaslane ja lapseisa Parviz Yasinov…

Volkovat lausa kätel ringi ei veetud, nagu samal õhtul Ukraina-Svetlanat. Aga mesilasperena veeravast meedia ja fännide kobarat jätkus muidugi ka ümber Juliagi. Need, kes sellest mesilasperest end tagasi välja pressid olid kui õnnistuse jumalaemale endalt kätte saanud. Õhati säravate nägudega: „Oi,Julia...!". Mõni küll ka ohkas natuke pettunult: „Täiesti teist nägu läinud." Aga selge see, et pärast mitut mees-elukaaslast ja kahe lapse sündi on Julia nüüd teine naine. Mitte enam see võluv hullutav poisstüdruk, kellena ta liba-lesbiduos T.A.T.u. tegi vene popmuusikast müügiartikli üle maailma.
Eilsel Vene peol jätkus rahvamöllu, tähtede pärast tunglemist ja rebimist seda kaua, et Kroonika ei jõudnudki ära oodata, kas oma peole-lavale ilmus ka selle õhtu täht ise -  Vene laulu „Mamo" esitaja Anastasia ise. Nagu jäi ka nägemata, kas ilmutasid end Vene-peol kodumaa kõige säravamad pojad-tütred: Dima Bilan, Filipp Kirkorov, Also ja Alla Borissovna Pugatšova. Kuuldavasti mitte. Tähendab on, mida veel siin Moskvalt oodata.