Aastate jooksul Tallinna tantsumuusika sõprade südameid niisutanud festival toob neljal laval kuulajateni paremiku underground tantsumuusika dj-dest. Patareiv toimub esimest korda klubis HALL, mis tähistab varsti oma esimest tegutsemisaastat ja mida on nimetatud Tallinna Berghainiks.

Kunagi endise Patarei vangla territooriumil eostatud peosari kolis suure skandaaliga 2014ndal aastal sealt välja, ning on tänaseni uut ja väärilist asukohta otsinud. Korraldajate sõnul on HALL üle pikkade eksirännuaastate taas selline koht, kus on sõge reivi vaib juba iseenesest sees.

"HALL'i suures saalis on linna parim helisüsteem just techno muusika jaoks", ütleb festivali üks korraldajatest Indrek Spungin. Lisaks tuleb house'i saal, üks väga veider saal ja siis saab muusikat kuulata veel üleni kuldses ruumis. "Viimasesse paradiisi eeltoa moodi tuppa jõuavad vaid need, kelle närvid ja peosoolikas on piisavalt karastnud pikantseteks seiklusteks," lisab laia muigega korraldaja.

Teiste seas astuvad üles Rhythm Doctor, Denis Punch, Katja Adrikova, Artur Lääts, Raul Saaremets, Nikolajev, Alan Proosa, Rene Köster, Marta Vaarik, Ursula jt.