Naine andis end pärast teo toimepanemist ise samal õhtul üles, kuna nägi televiisoris turvakaamerapilti endast. Nimelt leidsid politseinikud kotist, kus laps sees oli, poetšeki. Ostu sooritamise aega ja turvakaamerate lindistusi kõrvutades leitigi, et Taylor on kahtlusalune. Pilt paisati meediasse, mispeale otsustas naine, et tal pikka pidu pole ning läks ise politseisse.

Shelby, kes siin pildil ootab paari esimest last

Beebi leidsid kaks teismelist poissi, kes läksid parajasti prügi välja viima. Nutu järgi arvasid noorukid, et keegi on kassipoja prügikasti visanud. Tuli aga välja, et tegemist oli imikuga. Vastsündinu leidnud tollal 13-aastane Raymond Price andis tunnistuse, et leidis lapse, kelle nägu oli vastu kilekotti surutud ja nabanöör ümber kaela. Price ja tema vend rebisid koti lahti ja vabastasid lapse, kes nüüd kannab nime Trinity Grace.

Trinity, kelle hüüdnimi on Lootusebeebi, on nüüd enda vanevanemate hole all. “Me täname jumalat, et poisid ta leidsid,” rääkis vanaema Cheri Taylor. “Ilma nendeta poleks me tüdrukust isegi teadnud. Me ei teadnud, et tema ema oli rase, kuna iga kord, kui me küsisime, ta eitas seda.”

Lapse hooldajad vanavanemad Cheri ja Peter

Süüdlase advokaat üritas kohtus veeretada süü haiguse kaela. Nimelt olevat Shelbyl olnud sünnitusjärgse depressiooni eriti raske vorm, mis tabab aastas umbes sadat naist ning selle ilming ongi lapse minema viskamine. Prokurör, kelle argument ka peale jäi, vastas sellele aga, et naine tahtis tappa enda last ja enne seda pidi ta petma veel kõiki enda lähedasi: “See pole vaimne haigus, vaid imiku tapmine.”

Naise abikaasa Patrick Trinityga

Eestis saaks oma vastsündinud lapse tapmise eest määrata maksimaalseks karistuseks kuni viieaastase vanglakaristuse (KarS § 116)