8. Sa pasundad kogu aeg Facebookis kellega, kus ja mida sa teed. Kired, kui oled närvis, huilgad, kui oled rõõmus. Harva jagad sa seal huvitavaid artikleid või muud tähenduslikku. Instagramis ei jäta sa postitamata pilti mitte ühestki toidukorrast.

7. Müüd internetis oma vana träni, mida reklaamid "paar korda kasutatud, aga välja näeb nagu uus", kuigi asi on kahest kohast kulunud ja kolmest paigatud.

6. Oled olnud laiskvorst. Lubadused õppida, kohtuda perega, alustada uue projektiga, käia trennis... Üks, mis kindel, sa murdsid peaaegu kõiki lubadusi, mis sa möödunud aasta lõpul pühalikult täide viia tõotasid.

5. Sa lõhkusid või rikkusid kellegi asja ära ja tegid näo, nagu sul ei oleks sellega vähimatki pistmist.

4. Sa unustasid mõne oma kalli inimese jaoks olulise tähtpäeva, ei õnnitlenud teda või unustasid temalt küsida, kuidas tal läks.

3. Sa soovisid oma heale sõbrale või lähedasele inimesele õnne Facebookis, selle asemel, et helistada või kohale minna.

2. Sa naeruvääristasid või tegid maha teisi inimesi, et ennast paremas valguses näidata.

1. Sa oled Sind ümbritsevaid inimesi halvasti kohelnud. Oled terve aasta pahandanud teistega, kuid pole võtnud aega, et endasse vaadata ja paremaks inimeseks saada.

Anna kommentaariumis teada, kuidas Sul läks! Kui läks halvasti, siis ära muretse, kuu aega saad veel pingutada, et heasse nimekirja pääseda!