1. Shotid
Kiirelt-pidu-käima-joogid tulevad bumerangina sinuni tagasi enne kui arugi saad. Jääd ootamatult purju ning ebameeldivate koleegidega oled suurim sõber, rääkides kaelakuti ebaselget juttu ja paljastades oma suurimad saladused ja hingehaavad. Muidugi loobid sa ka uljalt jalast kingad, millega koperdades graatsiline enam pole. Aga ka nendeta mitte. Järgmine hommik sa enam seda kõike heaks ideeks ei pea. Juhul muidugi, kui üldse midagi mäletad. 

2. Staaripilt
Kui firma on mõne tuntud artisti esinema kutsunud, siis uljamad napsumehed tõttavad kiirelt selfitama. Saabub kohmetu olukord, kus sa nagu ei oskagi midagi oma lemmikule öelda tegelikult temaga kokku põrgates, pobised kohmetult midagi “su muusika meeldib mulle” laadset ja siis jalutad ta viisakasvirila naeratuse peale minema. Veel hullem, asud asjalikku juttu tegema mõne loo sõnumist — usu, ta on seda ennegi kuulnud ja palju pädevamatelt tegelastelt. Kui pilti tõesti teha tahad, siis nii ütlegi ja jäta nõmedad viisakusvestlused ära parem — läheb kiiremini ja valutumalt kõigi jaoks.

3. Hele riietus
Soov hallist massist eristuda viib selleni, et otsustad millegi heleda kasuks. Tulemus? Verivorstiplekk seelikul või pükstel ja veiniplekk rinnal. Ülejäänud õhtu veedad piinlikult neid varajata püüdes, julgemata lauast tõusta. Must on põhjusega kõige kantum värv.

4. Ülemusega pidutsemine
See ei ole hea mõte, sest: 1) oled purjus, ülemus saab sellest aru ja jätad tobeda mulje 2) sa hakkad kurtma oma rasket elu/palgatõusu paluma, arvates, et see on hea “pingevaba” koht 3) kõik teised peavad sind pugejaks 4) ülemus on ise purjus ja olukord tekitab sinu jaoks edaspidi ebavajalikku murekohta, mida tema sellest intsidendist mäletada võiks. 

5. Afterparty kollegi juures

Ära kunagi mine kolleegi juurde ega ka kuskile klubisse ülevoolavas tujus kolleegidega edasi pidutsema! Seal juhtub segi erinevaid olemasolevaid jooke manustades asju, mida sa ei taha näha, veel hullem aga — ise teha!