Me suhtleme ka palju, koolis ta vahest nagu ajaks mind taga, ta ei ole selline nagu tüüpilised poisid, et ajavad tüdrukut niisama narrimiseks taga. Aga ma ei saa kuidagi endale sisendada seda et ma talle ei meeldi. Miski ütleb et ma meeldin talle siiski, aga ta ei taha seda ka endale väga tunnistada ja loodab siiski enda tüdrukuga koos olla. Enda poisiga saan ma muidugi hästi läbi, ning viimane asi mida ma talle teha sooviksin oleks talle haiget tegemine. aga ma ei saa teist poissi viimased 4 kuud peast. palun abi, mida ette võtta :( Maali, 15.

Dr Noormann: Mida täiskasvanumaks saame, seda enam tuleb harjuda sellega, et on asju, mida väga tahaks, kuid ei saa. Siis me nimetame seda saatuseks. Saatusega tuleb aga leppida võttes sellest kõik, mis võtta annab. Kuid saatusega ka ei mängita ning siis peetakse silmas riskeerimist, kus kaotusvalu võib olla suurem kui saavutatud võidu rõõm. Samuti on ka sinuga ja sinu suhetega. Kui sa ei tea, mis tuleb teha, siis oota. Aeg klaarib käsikäes saatusega ära paljud keerulised olukorrad. Ära sinagi hakka saatust tagant kiirustama, vaid säilita oma praegune olukord — normaalne hea suhe oma poisiga ja
rõõmu-nukruse segune põnevusemaiguline suhtlemine selle koolivennaga.  Kahte lähisuhet korraga aga ei pea õigeks ei üldine kõlblus (teiste arvamus ja hinnang) ega kannata välja ka südametunnistus.

Jaga
Kommentaarid