"Tere, kallid sõbrad, tuttavad ja vähem tuttavad, kelleni loodetavasti see teade kuidagimoodi jõuab. Nimelt täna hommikul (12.11.17) kella 03.10 ja 07.20 vahel otsustas keegi tore inimene, et minu auto pagasiruumis asetsev kuulub temale ja otsustas klaasist läbi murda. Aktsioon leidis aset Jahu tänav 10 maja kõrval. See on kohe Kalamaja alguses, et öised pidulised kõrvad kikki, loodan Teie abile. Ära jalutasid kahe kohvritäis mikrofone ja muid helitehnilisi tarvikuid. Kohvrid ise on musta värvi ja rohkesti kleepsudega kaunistatud, juhul kui need peaksid kuskil vedelema lambist," kirjutas mees Facebookis.

Anton sõnas Publikule, et leidis täna hommikul kohvrid tühjadena tänavalt vedelemas.

"Kusjuures täna hommikul leidsin tööle kõndides varastatud kohvrid üles lambist tänavalt pargitud autode vahelt, kuid mikrofonid ja muu kallim kraam oli kohvritest kadunud. Kohvrite kõrval oli veelgi võõraid varastatud esemeid," ütles Ventsel.

"Autosse jätsin ma nad teadlikult, ma jõudsin varahommikul bändi konkursilt ja paari tunni pärast ma tõusin uuesti, et tööle minna. Ma ei jäta tavaliselt asju autosse seisma ööseks ja olen selliste asjadega väga ettevaatlik. Seekord olin aga viimastest päevadest väga väsinud ja otsustasin, et ei vea kohvreid trepist üles tuppa, kuna oleksin need kohe hiljem tööle kaasa võtnud ja lattu pannud," põhjendas Anton, miks tehnika autosse jäi.

"Tegemist oli minu enda lohakusega, kuid tööle minnes katki löödud auto aken oli ääretult õnnetu ja ootamatu. Imelik oli veel see, et autosse tungiti pimesi, kuna mul ülejäänud auto oli täiesti tühi, midagi mul istmetel ei vedelenud, mis viitaks pagasi sisule ja pagasikate oli ka veel peal, sama hästi oleks võinud mikrofoni kohvrite asemel olla tühjus. See viitab ka asjaolule, et võis olla keegi varajasem jälgija, kes teadis, kellega tegu ja mida autos leiduda võib," spekuleeris Ventsel.

Anton palub kõikidel inimestel, kes märkavad kahtalseid müügikuulutusi temaga koheselt ühendust võtta.

"Kirjutada võib Facebooki, e-mailile ventsel.anton@gmail.com. Palun kui vähegi võimalik, abistage. Mõistagi on vara mulle ääretult armas ning higi ja vaevaga välja teenitud. Igatsen neid koju," lisas mees.