"Hommikusöök Tiffany juures" pole ainus kullafondi kuuluv kultusfilm, millest meelde jäänud prilliraame VIUUs leida võib, kinnitab poe omanik Grete Põrk. VIUU kollektsiooni kuuluvad eksklusiivsed brändid, mis mõtestavad tema sõnul personaalset ilu ja julgustavad meid hindama seda, kes oleme meie ja mis on meie ümber. "Välismaal on juba mõnda aega tagasi arusaadud, et prillid ei ole lihtsalt vajadus, vaid suurepärane võimalus eneseväljenduseks. Prillid aitavad Sinul näha ja teistel näha Sind," kommenteerib Põrk.

"Nii et daamid ja härrad, hipsterid ja hipid, puduloiused ja fashionista'd, ning kõik ülejäänud - liituge kultusega ja seadke sammud Telliskivis vastvalminud hoone esimesele korrusele VIUU salongi ning leidke endas ajatu ikoon," kutsub Põrk.

Optikabutiik VIUUd iseloomustab individuaalsus ja kvaliteet, mis loob värske perspektiivi ja esitab väljakutse olemasolevale Eesti prillikultuurile. Kaupluse valikus on unikaalseid käsitsi Euroopas valmistatud prille, mis vastandub tüüpilisele massitoodangule. VIUU prillivalikus on esindatud nii Euroopas käsitööna valminud brändid nagu Andy Wolf ja Oliver Goldsmith, kui ka ikoonilised moebrändid nagu Dior, Armani ja Fendi. Lisaks kuuluvad kollektsiooni ka hoolikalt valitud autentsed vintage raamid eelmisest aastatuhanest. Tulemuseks on detailsed ja unikaalsed prillid, mis on inspireeritud inimestest enestest ja on sama isikupärased kui on nende kandjad.