Alguses mõeldi ratastooli kasutamisele, kuid selgus, et ka sellega oleks metsas olnud võimatu liikuda. Järgmiseks uuris sihikindel klassijuhataja, kas oleks võimalik selleks päevaks üürida poni, kuid ilmnes, et looma ei lubataks jalakäijatele mõeldud rajale. Klassijuhataja kaalus isegi võimalust, et võtab riski ja maksab vahelejäämise korral ise trahvi. Ta mõtles aga ümber, sest reeglite rikkumine oleks halb eeskuju.

Klassijuhataja ei andnud alla ja uuris tuntud brändidelt, kellel on raha ja võimalusi, kas äkki nendest keegi sooviks kuidagi appi tulla. Ühe firma töötaja Creg sai klassijuhatajaga kokku ja nad veetsid tund aega ühes Chicago poes nuputades erinevaid lahendusi, kuid tulutult.

Kaks nädalat hiljem helistas Creg tagasi ja ütles, et leidis seljakoti, mis on spetsiaalselt valmistatud noorte laste kandmiseks, kui minnakse näiteks perega matkama. Kott polnud sugugi soodne ega mugav, aga Maggie elas metsamatka üle ja oli õnnelik. Ta nägi loodust, linde, loomi ja sai vaheldus linnakeskkonnale.

Maggie ema sõnul on tüdruk hea huumorisoonega ja küllaltki terav. Talle meeldib värvida ja eriti suurt rõhku paneb ta detailidele. Samuti armastab tüdrukutirts muusikat ja õues olemist. Viimase nautimist takistab aga piiratud liikumisvõimalus.

westernjournal.com