Salongi asutajaks on 23-aastane Janne Kostamovaara (Janne on Soomes meesterahva nimi toim.) koos oma 30-aastase sõbra ja äripartneriga. Mõlemad mehed on veendunud, et koht kujuneb tõeliselt menukaks ja kuigi kumbki pole kunagi varem topless-juuksuris käinud, sündis mõte palja habemeajaja teenust nautides. Mehed teenisid varem elatist ehitajatena omaenda remondifirmas.

Janne on hästi kursis sellega, et maailmas on teadaolevalt topless-juuksureid üksnes Austraalias ning see pidavat nende edu tõenäosust vaid kasvatama. "Otsime nii nais- kui meessoost professionaalseid juuksureid, kes on nõus ülakeha paljastama. Otseloomulikult tuleb olla ka väga hea juuksur, kuid kasuks tuleb see, et oled ilus ja suhtlemisaldis," räägib ta.

Salong hakkab tegutsema üksnes päevasel ajal, mis välistab võimalikud probleemid ja intsidendid. "Ma ei pea tõenäoliseks, et inimesed hakkaks juuksurit külastama seksuaalse eesmärgiga ning seal lollusi korda saatma. Selle tõttu ei palka me ka turvameest!" kinnitab omanik.