“Filmitegijatele on selline menu väga positiivseks üllatuseks ja annab julgust filmile järjegi planeerimiseks,” kinnitab filmi produtsent Esko Rips. “Mitmele eestvedajale, sealhulgas režissöör Margus Pajule, on “Supilinna Salaselts” esimene töö täispika mängufilmiga. Seda rõõmustavam on tõdeda, et nii väikesed kui suured filmisõbrad on meid omaks võtnud ja kiidusõnadega üle külvanud,” sõnas Rips.

Senises Eesti filmide üldedetabelis on “Supilinna Salaselts” hetkel kuuendal kohal pärast filme “Seenelkäik” ja “Jan Uuspõld läheb Tartusse”. Produtsent Esko Rips on optimistlik ja usub, et lähinädalatel võib “Supilinna Salaselts” nende vaatajatulemusedki ületada, sellest on puudu vaid pisut üle 5000 filmivaataja.

15. maist üle Eesti 25 kinos linastunud “Supilinna Salaselts” on Mika Keräneni lastekrimkadest innustust saanud koguperefilm. Supilinna Salaseltsi kuuluvad neli julget last, kes lahendavad põnevat müsteeriumi, mille käigus tuleb sukelduda ajalukku, pista rinda vastasjõuguga ning kasvatada oma vanemaid.

Seiklusfilmi võtted toimusid eelmisel suvel Tartus ja Lõuna-Eestis. Laste rollidesse kandideeris üle 5800 lapse. Supilinna lapsi mängivad Olivia Viikant, Karl Jakob Vibur ja Hugo Soosaar Tallinnast, Arabella Antons Tartust, Gregor Kelder Saaremaalt, Sten-Markus Rohtla Rakverest ja Meriliis Lillemägi Pärnust. Laste kõrval näeb ekraanil Evelin Võigemasti, Mirtel Pohlat, Karin Raski ja teisi Eesti tippnäitlejaid. “Supilinna Salaseltsis” tegi näitlejadebüüdi ka kriitikutelt palju kiitust pälvinud Kaido Höövelson.