ETA Tantsukooli II kursuse õpilane Karolin Käärik:

Usun, et see valik peab peegelduma inimese sisemusest. Enda puhul tean, et hetked, mida nädalas kõige rohkem ootan, on tantsuga seotud. Tantsusaalis liikudes tunnen, et olen just õiges kohas. Seest läheb soojaks ning suu tõuseb kõrvuni. See emotsioon ongi otsustav. See joovastav mesimagus tunne, mis annab mulle märku, et tants täidab mind.

Arvan, et noored peaksidki püüdlema õnnetunde poole ning usun, et siis leitakse enesest ka õige elukutse valik. Tants algas minu jaoks hobina, kuid emotsioonide kaudu on sellest ajaga kujunenud minu "elu kutse".

2016. aastal ETA Tantsukooli lõpetanud ja hetkel Tallinna Ülikoolis koreograafiat õppiv Janette Norkko:

Tulevane elukutse oleneb vägagi inimese enda isiksusest ja mõttest, et see on miski, mis valmistab rõõmu. Mind innustab kõige enam inimeste omapära. Eriti mõnus on näha seda liikumiskeeles, kas siis ise otsides või oma õpilaste peal. Arvan, et võtmesõnaks on minu jaoks mitmekülgsus, loomingulisus ja pidev areng. Just pidev areng on põhjus, miks olen valinud “liikumise” oma elukutseks. Lisaks köidab mind pidev vaheldusrikkus ja iga päeva erinemine eelmisest. Tantsimise elukutse on rõõmurohke ning alati täis üllatusi, kogemusi ja arengut.

Minu jaoks tuli otsus hakata tantsimise kui elukutsega tegelema siis, kui sain meelerõõmu lastelt, kellele edasi antu tõi nii neile kui ka mulle nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt positiivseid tulemusi.

Kui Sul on huvi tantsimise vastu ja tahaksid teada saada, kus või millega alustada, tule 7.–8. detsembril Tallinnas toimuvale „Teeviidale”! Rohkem infot leiad www.teeviit.ee või Facebooki lehelt.

Noorte infomessi „Teeviit 2017” noorteinfo tegevust rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF-ist kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine” kirjeldatud tegevuste raames.

Jaga
Kommentaarid