Ta püüab mind mõista ja ütleb mulle, et me oleme liiga noored seksi jaoks. Aga ta puudutab mind ja see on mulle märku andnud, et ta siiski sooviks seda. Sama on ka minuga. Kas selle kunagise hirmsa kogemuse parandamiseks siiski aitaks uus vahekord meeldiva poisiga? Ja kas see võib õnnestuda? H., 14.

Dr Noormann: Soovimatult ja vägivaldselt alanud seksuaalelu jätab tüdruku hinge igal juhul kaua, sageli lausa elu lõpuni kestma jääva haava. Mõni saab sellest üle kergemini, teine vaevalisemalt ja mõni ei saagi ning intiimvahekord tundub talle alati vastikust tekitav. Kindel on see, et selliste
situatsioonide kordumine ja uuesti läbi elamine süvendab vastikust seksi vastu veelgi.

Juhtunut saab paremusele pöörata veendunult väga tugevast armastusest johtuva seksuaaleluga. Tunded suudavad teha inimesed teineteisele nii lähedaseks, et seksile ei mõelda selle tehnilistes detailides, vaid kõik juhtub armastuse kirglikel hetkedel nagu iseenesest. Kuid ma ei usalda siiski sinu noorusest johtuvalt sellega kiirustada. Uus vahekord ise võib tunduda ohutu ja ehk sinu läbielatut arvestades võib olla tõesti aitab veel hiljutist vastikut muljet meeldivaga asendada. Kuid iga teo tähtsuse määravad vaid tagajärjed. Sinu jaoks on tagajärje tähtsuseks see, kas üldse või kui kauaks te kokku jääte. Kui teie suhe ajaproovile vastu ei pea, võib see sinu kurbi elukogemusi ja saatuselööke vaid võimendada.

Jaga
Kommentaarid