Tähistatakse 1000 aasta möödumist eelmisest huumorikontserdist, kus peaesinejaks oli ArulagediUru.

Tõuke kontserdi korraldamiseks andis uue loomaliigi homoausterus (tõsine inimene) avastus, kes on ilmunud Eesti ühiskonda varajasel 2008.a. kevadsuvel, kui naljavaeste ja huumoririkaste vaheline lõhe hüppeliselt kasvas. Uue liigi esindaja tunneb ära kõikehõlmavast hõikest „Kindlasti mitte!“, mida väga tihti kuuleb kontserdipaikade ja piletikassade läheduses.

Seatud eesmärgiks on nende vaesete Eesti elajate kodustamine ja taas rõõmustamine ning nakatada neid muusikabatsilliga ja lisaks on plaanis tekitada üleriigiline huumoritaud ja päästa valla suur naljahäda. Sestap korraldatakse suur meelevaldne meeleavaldus ühiskogunemise eesmärgil naljahädalistele, milleks on vägaheategevkontsert volbriööl, 30. aprillil Vene Kultuurikeskuses.

On uskumatu, et meie kontserti on õnnistanud oma kohal viibimisega Eesti parimad lauljad Koit Toome, Uku Suviste, Mikk Saar, Lauri Pihlap ja parim Eesti talent 2010 Erki-Andres Nuut. Laval on 45-liikmelistest orkestritest Eesti suurim 45-liikmeline sürrfooniaorkester ja samas kategoorias II koha saavutanud 35-liikmeline EBS Kammerkoor ning MTÜ Eesti Anonüümsete Rahvamuusikute Ühenduse rahvapilliansambel „Vahva Bill“.

Kogu Eesti rahva tungival vajadusel on kontserdi managerid mananud sellesinasele muusikalisele gaalaprotsessioonile Lembitu Kuuse enda.

Eesti selle aasta kõige hiilgavamal muumori (lühend, muusikahuumor) õide puhkemisel paitavad publiku kõrvakuulmeid maailma viimase kahetuhande aasta meeliülendavamad paradigmaatilised taiesed tuntud visuaalkunsti narratiividest: South Park, Simpsonid, Family Guy, Nu pogodi!, Monty Python, Tuvikesed, Blackadder, Mr.Bean, Ice Age, kuid ka Euroopa rahvaste algupärane 21. sajandi muusika Eesti telesarjast „Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010“ algupäraste esitajatega.

30. aprilli Muumori narratiivi heledaimaks päikesekiireks on kahtlemata Kasahstani staarreporter Borat, kes väisab kontserdi teist poolt korraldajate andmetel umbes ca 10 minutit. Korraldajad elavad lootuses, et kurioos-grandioosgalale sigineb reaalselt ka teleseriaalist „Family Guy“ tuntud Peter Griffin.

Meie kontseptsioon olgu kiidetud! Kestvate ovatsioonide tekkides võtke ühendust arsti või apteekri või kontserdikorrldajatega vōi manustage teevee kuut!

Facebooki leht on SIIN!