„Kaubamaja on üks vähestest kaubamajadest maailmas, millel on päris oma ajakiri ja mis on ilmunud nii pikalt,“ rääkis Tallinna Kaubamaja tegevdirektor Erkki Laugus. „Selle tähistamiseks otsustasime anda inimestele võimaluse pääseda sinna, kuhu külastaja tavaliselt ei pääse – otse vaateakna sisse. Kohvik tundus selleks hea idee – seda enam, et saame külastajatele pakkuda vaheldusrikast vaadet Tallinna ühe tihedama liiklusega Gonsiori tänavale.“

Aknakohvik on avatud iga päev kell 9 – 21 ning sinna pääseb läbi Naiste Kingamaailma. Menüüs on Lavazza masinakohv, Aura kohviku Amps meistrite käe all valminud maitsvad trühvlid ning Liviko Nautimuse valikust pärit premium-veinid – nautida saab näiteks klaasikest Cono Sur Bicicleta Carmenére’i, Hardys Chardonnay’d või hoopis värsket Freixenet’ vahuveini.

Erkki Laugus lisab, et liigset tähelepanu aknale astudes karta ei tasu – kujundus on loodud selline, et külastaja saab küll tõepoolest osaks vaateaknast, kuid tunneb end seal mugavalt ja turvaliselt.