Hommikusöök on kõige tähtsam söögikord, varustades meid alanud päevaks vajaliku kütusega. Kiirematel hetkedel on hea haarata hommikusöögihelveste järele, mida leidub poelettidel nüüd ka varasemast tervislikumas kuues, rohke kiudaine- ja vähese suhkrusisaldusega.  

Hommikusöögile pühendatud aeg annab päeva jooksul kuhjaga tagasi: energiat on oluliselt rohkem, kaob oht päeva jooksul üle süüa ja kaalus juurde võtta ning vajadus aeglase ainevahetusega maadelda. Lisaks näitavad erinevad uuringud, et hommikusööki söövatel inimestel esineb vähem stressi, tööõnnetusi ja terviserikkeid, lisaks on neil parem mälu, rõõmsam tuju ja päeva saadavad suuremad saavutused.

Mitmete arstide ja toitumisspetsialistide sõnul peaks hommikusöök varustama meid edukaks toimimiseks vähemalt veerandi päevase vajaliku kiudainekogusega. Kui täiskasvanutele soovitatakse tarbida 20–30 grammi kiudaineid päevas, siis kõigest 100 grammi Eesti poelettidelt leitavaid OHO Natur Life täisterapulki sisaldab juba 24 grammi kiudaineid! Samal ajal on antud krõbinate suhkrusisaldus vähemalt poole väiksem kui konkurentide analoogsetel toodetel.

OHO Natur Life hommikusöögihelbed on valmistatud täisterajahust ja töödeldud tänu kaasaegsele tehnoloogiale nii, et jahu säilitab teravilja kõige väärtuslikumad toitained ja omadused. Nende suur kiudainesisaldus parandab seedimist, annab täiskõhutunde ka väikese kogusega, takistab rasva ladestumist ja alandab vere kolesteroolitaset. Natur Life sisaldab kokku kolme täisteratoodet, mis erinevad üksteisest välimuse, maitse ja koostisosade poolest.

Tervislike magusasõprade lemmikuks on Natur Life mitmeviljarõngad, mille tuntava magusa maitse tagab tavalise rafineeritud suhkru asemel palmiõitest käsitsi korjatud kookosõienektar. See sisaldab rohkelt kaltsiumi ja B8 vitamiini. Naturaalsete ja vähemagusate maitsete ihalejatele on meeltmööda pulgakujulised tumepruunid Natur Life täisterapulgad. Lapsemeelsete käed sirutuvad aga eelkõige värviliste Natur Life täisterarõngaste poole, mis valmistatud peamiselt kaerajahust.

Kui köögikapis on ootel teraviljahelbed, jõuab hommikul, ka siis kui aega napilt, alati kiirelt paar kasulikku ampsu teha ja ajapuudus ei saa enam olla vabanduseks, et söömata välja tõtata!