Alexi endisele tüdruksõberale, 22-aastasele Jordan Worthile, mõisteti selle aasta alguses seitsme ja poole aasta pikkune vanglakaristus. Jordan oli äärmiselt kontrolliv ja piinas oma elukaaslast erinevatel viisidel. Nüüd on Alex aga suu avanud ja räägib avameelselt, mis tema vägivaldses suhtes päriselt toimus.

Mees ütleb, et Jordan kontrollis nende suhtes kõike. Muuhulgas seda, kellega Alex võib kokku saada ja mida ta võib selga panna. Mees meenutab ka seika, kui Jordan keetis kannutäie vett, ajas Alexi nurka ja viskas talle keeva vee peale. See pole aga kõik: vägivaldne tüdruksõber kasutas igasuguseid majapidamises leiduvaid asju, et Alexile liiga teha. Kord olid selleks noad, hiljem aga puruks löödud klaaspudel või metalltoru garderoobist.

Alex ja Jordan said tuttavaks koolis 2012. aastal, kui mõlemad olid 16-aastased. Kohtus selgus, et vägivald ja ahistamine algas nende suhtes juba varakult. Suhte viimased üheksa kuud kulgesid Alexi jaoks aga nii, et mees kannatas pideva füüsilise vägivalla all ja pidi käima isegi haiglas haavu ravimas.

Asi jõudis politseini selle aasta juunikuus, kui naaber kuulis Alexi ja Jordani elamisest karjumist ja kutsus ametivõimud kohale. Kiirabi sõnul olid noormehe kätel ja jalgadel haavad, mida ta oli püüdnud ise ravida. Selgus, et tegemist oli teise ja kolmanda astme põletushaavadega.

Alexi sõnul öeldi talle haiglas, et kui oleks veel möödunud umbes kümme päeva, oleks ta hinge heitnud.

Lisaks soovib Alex julgustada kõiki teisi mehi, kes kannatavad koduvägivalla all. “Asi liigub ainult paremuse poole, kui sellest rääkida,” ütles mees Mirrorile.