Oled sa tahtnud juba aastaid kirjutada raamatut? Miks sa seda teinud pole? Oled sa mõelnud, et keegi ei viitsiks seda lugeda või su kirjaoskus pole selleks piisav? Mis iganes see põhjus ka on, mis sind takistanud on, see ei ole takistus. Mõtle, sa oled lasknud neil pisikestel ja ehk ka valedel põhjustel takistada sinu teed unistuseni. Kas need takistused on tõesti takistused, millele oled mõelnud? Ehk peaksid lihtsalt astuma esimese sammu ja alustama kirjutamisega? Kui sa ei astu esimest sammu, ei saa sa kogeda ka viimast, kõige tähtsamat sammu. Kui puudub algus, puudub ka lõpp - see peaks ütlema sulle kõik.

Ükskõik mis su unistus on, sa pole seda realiseerinud, sest arvad, et sa pole piisavalt võimekas või et see unistus on mõttetu. Ma isiklikult arvan, et iga inimene on võimekas ning ühes on potentsiaali oma unistus realiseerida ja lõpule viia. Arvad, et sa oled erand? Sa eksid. Kõige raskem on kindlasti alustamine, sest kõik need hirmud ja väljamõeldud takistused võtavad su motivatsiooni maha ning sa kaotad huvi oma unistuse täitmiseks. Sa tuled justkui maa peale ja saad aru, et see, millest sa unistad, pole tegelikult sinu jaoks ning sa ei suudaks seda saavutada.

Mõtle korraks oma pikaajalisele unistusele. See on võib-olla miski, mis on sinuga koos olnud mitu aastat ning oodanud, et sa lõpuks midagi ette võtaksid ja oma unistuses elama hakkaksid. Mõtle, mis on sind takistanud seda tegemast? Kas on need sinu enda negatiivsed mõtted ja alaväärsuskompleks või kellegi teise ebainnustavad sõnad? Sul on mingi põhjus ning see on seotud kas sinu enda mõtete või kellegi teise omadega. 

Nagu eelnevalt sai mainitud, on kõige raskem alustamine. Lülita end selles suhtes välja, et ära karda midagi ja ära kõhkle endas. Tekita endas enesekindel olek ning astu esimene samm. Kui sa tahad kirjutada raamatut, siis kirjuta täna esimesed lehed valmis ning kui sa tahad alustada ettevõtlusega, siis uuri selle kohta võimalikult palju ning lihtsalt tee algust. Mitte midagi tehes ei juhtu ka mitte midagi. Kui sa aga midagi teed ning astud esimesed sammud, siis juhtub ka midagi ja tulevad ka esimesed tulemused.