Järgmisel kolmapäeval on võistlustules juba uue stiiliga uued bändid.
Voice of Voices ning Hapud Viinamarjad ootavad fännidelt like oma videodele, meiliaadresse mailinglisti ning loomulikult kõva kaasaelamist juba 4.juulil kell 18:00 Cathouse terrassil Viru keskuse kõrval.
Lemmiku poolt saab hääle anda meie kodulehel www.bandcamp.ee/battle
Fännidele ja hääletajatele on välja pandud magusad auhinnad:
* Finaalkontserdi VIP pakett 10-le inimesele 200€ väärtuses
* 10 GreenFest City Edition 9.-10.08.12 2. päeva passi
* 100 BändCämp raamatut ja medikat
* 20 BändCämpi suvist ja värvilist T-särki
Kõik liitujad saavad 40% soodsamalt finaalkontserdile

Võitja selgub 5 bändi hulgast finaalkontserdil, mis toimub 3. augustil Rock Cafes BändCämp Festivali raames.

Auhinnapakett võitjale on võimas:
• Muusikavideo ühe Eesti hinnatuima videorežissööri Masa (Hindrek Maasik) poolt;
• Singli salvestamine Downtown studios;
• Fotoshoot;
• Singli ja video esitluskontsert Rock Cafes koos PR-toega
• helitehnikarent.ee annab võitja bändi kasutusse terveks aastaks tehnikat (trummid, kitarrivõimendid jne)

Bändidega saad tutvuda siin:

Hapud viinamarjad

 

Hapud viinamarjad tutvustus - Räägitakse, et ütlus “viinamarjad on hapud” on tulnud Aisopose valmist “Rebane ja viinamarjad”, milles näljane rebane ei saa kuidagi viinamarju kätte ja ütleb seepeale, et ta ei tahagi neid – niikuinii on hapud.
Samas on teada faktid, mis tõestavad, et rebased armastavad viinamarju süüa. Seega – ta tahtis ja ihaldas neid viinamarju, aga kuna kätte ei saanud, hakkas neid hoopis kritiseerima.

Nii on ka meie bändiga!

Voice of Voices

Voice of Voices tutvustus - " Bänd pandi kokku 2011 aasta sügise alguses pärast pikka suve, kus sai arutatud pikalt, mida teha üldse tahame. Scott Murro (laul) ja Armand Sutt (soolokitarr) tahtsid raudselt koos teha bändi ning koos Scotiga tuli kaasa ka badass bassimees Siim Rohtväli, kellega koos on bändi tehtud juba oma 5 aastat! Armandiga tuli kaasa trummar Jürgen Ild, Esimeses bändiproovis leidsime, et vajame ka teist kitarristi, kelleks sai Sten Varatu.

Hetkel suurimad saavutused on olnud Pärnu Äikeseraadio saate Kõrvapai 2011 võitmine, kus meie esimene lugu Resistance sai rahva poolt väga palju hääli ning kuulutati siis nö aastalooks! Samuti Pärnu bändide võistlusel, Bändomaania 2012, saime 3 auhinda: parim bassimees, parim trummar ning eriauhinnaks tuli automaatne edasipääse Noortebänd 2012 Pärnu eelvooru.
Muusikast nii palju, et väga sildistada ei oskagi ja ei taha ka! Tegemist on rock muusikaga ja polegi vaja rohkem öelda. Koos on 5 vägevat muusikut ning igaüks meist panustab väikse endamoodi šniti igasse loosse. Meie loomingust saate lähemalt tutvuda aadressil http://www.facebook.com/voiceofvoices "

Kõik finalistid saavad üles astuda ka R2 saates “Siin me oleme” ning kõiki bände kajastab Delfi Noorte Hääl ja Unplugged.ee.

Sündmust toetab: Captain Morgan, www.helitehnikarent.ee , Koopia3, Hardwic, Noortehääl.