Käinud-näinud
Väga lamedad naljad. Täielik haltuura. Veerand saali rahvast lahkus vaheajal. Teised kannatasid viisakalt lõpuni. Naerda kahjuks ei saanud. Naljad olid täiesti olematud. Kreisiraadiost oli ka asi kaugel. Oma vaba ajaga oleks kindlasti saanud midagi kasulikumat teha. Väga pettusin. Võib-olla läheb see tükk peale mõnes maakohas, aga tallinlasi see küll ei kõnetanud.

Maria
Jah ka mulje oli nii nagu kirjutatud .... Kamaluga roppust, ebasündsust ja allapoole vööd nalju komplektina kaasas.....Ka mulle hakkas silma, et peale vahaaega oli osa rahvast lahkunud.
Pileti sain kingiks seega ise raha ei raisanud, ainult aega , seega- mitte 2:0 vaid lihtsalt 1:0 minu kahjuks.

margus
Olin ka eile saalis ja just nimelt see viisakas, kes lõpuni jäi. Üks küsimus härrased: miks täiskasvanud mehi nii meeletult erutavad pissi-kaka ja nokunaljad? Liiga pikk oli see kõik, paar lühikest šketsi oleks täitsa nendest ideedest töötanud, aga kokku oli piinlik haltuura ja kella vaatama panev. Aga muidugi oli inimesi, kes paljalt Võrnot kleidis nähes ennast oimetuks kiljusid. Nimi Peeter Oja on tõesti viimasel ajal ohumärgiks, et pilet ostmata jätta. Jaan Pehk saab ainukesena punktid minu käest.

kohalkäinu
Eelpoolöeldu rahustab pisut, et kogu Eesti rahvas ei kiida heaks niisugust labasust, mida eile õhtul näha sai. See oli kohutav ja veel kohutavam oli, et leidus, kes nende " naljade" ja rõveduste peale ka naeris....pole varem olnud nii kahju ajast ja piletirahast ja tänaseni on veel sant tunne, et nii lihtsameelne olin ja nende meeste tegemist vaatama läksin lootuses, et ehk......aga ei.

Siiski leidus ka neid, kelle jaoks etendus ootustele vastas:

Ants
Vingujatele: satiir ei saagi meeldida neile, kelle pihta see on suunatud. Peeter ja Hannes naeravad välja eestlaste orjameelset poliitkorrektsust, mis on meile peale sunnitud. Kogu lugu oligi üles ehitatud eneseirooniale, mis kuivanud huumorisoonega tegelastele ei saagi meeldida. Üle hulga aja üks naljakas ja tujutõstev õhtu. Edu selle tegijatele!

anonüümne
Ma ei saa aru,mis te üldse ronisite sinna ??? See on ju puhas meelelahutus ja naeru ning aplauside järgi tundus mulle küll,et see etendus oli igati hästi tehtud.Kes ei mõista nalja ja otsib mingit erilisust siis soovitan minna kuhugi enda harituse tasemel etendustele. Mina annan 10 punkti ja kiidan tegijaid,sest sai välja sellest argimuredest ja kohati ka miskit õpetlikku võtsin sealt endaga kaasa.Seega kes veel pole käinud,minu poolt küll soovitus ja laske inimesed ennast ükskord lõdvaks ja nautige !!!!