Koolitantsu maakondlikest tantsupäevadest edasisaajaid ootab suvel ees tantsulaager, kus valmistakse ette sügisel Eestis tuuritama hakkav suur Koolitantsu tantsulavastus. Nii saavad tantsijad endale päris tantsija kogemuse, alates enda oskuste ettenäitamisest läbi lavastuse ettevalmistamise kuni tõelises tantsulavastuses esinemiseni. Põhiline rõhk on aga, nagu alati, tantsimisel ja tantsust rõõmu tundmisel.

Jõgeva tantsupäeval osalenud tantsijad pakatasid energiast hommikust õhtuni. Säravad silmad, naerul suud ja õhetavad põsed võtsid kokku päeva meeleolu. Tantsupäeva jooksul toimunud töötubades pandi osalejad igakülgselt proovile ning õhtustel ettenäitamistel kuulutati välja õnnelikud edasipääsejad ja jagati mitmeid eripreemiaid.

JÕGEVA TANTSUPÄEVAL osalenud tantsisid Tuomo Railo ja Argo Liigi käe all vabatantsu ja show-ja tänavatantsude žanrites.
Vabatantsude žanris pääsesid edasi Merit Kull (juhendajad Carolin Arnold ja Kristo Raik, Tantsukool Ciara, 4.-6.klass) ja Liisbeth Kesamaa (juhendajad Ruben Roos, Kerli Kasar ja Kristel Saar, Jõgeva Muusikakool, 7.-9.klass). Silmapaistva tantsijana sai eripreemia Aile Einola – väljendusrikas ja energiline tantsija (juhendaja Carolin Arnold, Tantsukool Ciara, 10.-12.klass).
Show- ja tänavatantsude žanris sai edasi Marit Miller (juhendaja Rita Muttel, Face Tantsu- ja Moekool, 7.-9.klass). Eripreemiatega pärjati Grete Sirge – päeva freestyler (juhendajad Carolin Arnold ja Kristo Raik, Tantsukool Ciara, 10.-12.klass), Hanna Paal – täielik tegija – ära kunagi lõpeta tantsimist! ;) - (juhendaja Rita Muttel, Face Tantsu- ja Moekool, 4.-6.klass) ja Kadri Talmeister – päeva freestyler (juhendajad Carolin Arnold ja Kristo Raik, Tantsukool Ciara, 10.-12.klass).

Koolitants tänab kõiki Jõgeva maakondlikul Tantsupäeval osalenud tantsijaid, juhendajaid, kaasaelajaid ja toetajaid. Tantsime koos!