Andrés Escobar oli Kolumbia jalgpallur

1994. aastal lõi mees kogemata jalgpallilahingus USA-ga omavärava. Tegemist oli maailmameistrivõistlustega, meeskond eemaldati turniirilt. Viis päeva hiljem lasti ta maha. Veretöö sooritanud mehed olid vihased, et mees lõi omavärava ning tapsid ta kättemaksuks.

Väidetavalt karjus tulistaja peale igat lasku "Gol!", vihjamaks mõned päevad varem löödud omaväravale.

Vaata videot saatuslikust väravast!

"The Voice" staar Christina Grimmie oli tõusev täht

22-aastane Grimmie oli äsja saavutanud telešõus "The Voice" kolmanda koha, tema karjäär muusikatööstuses läks ainult ülesmäge.

2016. aasta juunis andis naine pärast kontserti autogramme, Kevin James Loibl tulistas tema suunas kolm lasku. Mees oli sõitnud Floridast Orlandosse taksoga, kaasas kaks relva ja jahinuga. Tema ainsaks eesmärgiks oli naise tapmine.

Lauljatari vend oli sündmuskohal ja püüdis meest takistada, kuid pärast koletut tegu lasi mõrvar ka ennast maha. Grimmie kuulutati surnuks mõned tunnid hiljem.

Vaata videot lauljatari viimastest hetkedest laval!

Näitlejanna Rebecca Schaeffer tapeti ahistaja poolt

Naine mängis populaarses telesarjas "My Sister Sam". Ta suri 21-aasta vanuselt, kui Robert John Bardo lasi naise viimase korteris maha. Mees oli naist ahistanud juba kolm aastat. Ta üritas korduvalt ka võtteplatsile tungida, aga turvamehed viskasid ta sealt alati välja.

1989. aastal mängis Schaeffer ühes filmis, kus oli ka intiimne stseen meesnäitlejaga. Hullunud fänn oli maruvihane, kuna sarjas mängis naine malbet ja süütukest tüdrukut. See ajas mehe närvi, kuna tema arust rikkus naine enda mainet. Mees uuris välja naise aadressi ja otsustas näitlejannale külla minna. Naine palus tal lahkuda, mõne aja pärast naasis mees relvaga ja tulistas teda rindu. Näitlejanna suri hiljem haiglas.

Dimebag Darrell tapeti kontserdi ajal

Mees oli 2004. aastal koos bändiga Damageplan laval, kui hullunud fänn relva haaras ja muusiku mõrvas. Tapja nimi oli Nathan Gale, mees süüdistas muusikut tolle endise bändi Pantera lahkuminekus. Gale kannatas vaimsete häirete all ja uskus, et mõned Pantera lood olid tema poolt kirjutatud.

John Lennoni tappis fänn

Tõenäoliselt kõige kuulsam mõrv fänni poolt sooritati 1980. aastal, kui Mark Chapman tappis John Lennoni. Chapman oli terve päeva Lennoni korteri juures staari oodanud. See oli üsna tavaline, et fännid Lennoni korteri ees teda ootasid, mees oli lahke ja jagas tihti neile autogramme.

Chapman liikus kella viie ajal Lennoni juurde ja palus autogrammi, Lennon andis selle talle. Kuid Chapman ei lahkunud. Kui Lennon kella 11 ajal õhtusöögilt naasis, tulistas mõrvar teda neli korda.

Albert Ebosse tappis jalkafänn

Ebosse oli Kameruni jalgpallur, kelle mõrvas fänn 2014. aasta augustis. Sportlane oli parajasti väljakult lahkumas, kui fänn tema pea suunas midagi viskas.

Jodie Fosteri hullunud fänn tappis peaaegu Ronald Reagani

Mitte kõik hullunud fännid ei ürita tappa seda kuulsust, kellesse nad kiindunud on. 1981. aastal tulistas John Hinckley Jr. president Ronald Reaganit. Mees tulistas veel kolme inimest, nad kõik jäid ellu.

Mees põhjendas kuritegu sellega, et tahtis Jodie Fosterile muljet avaldada.

Printsess Diana surmas võib samuti süüdistada fänne

Printsess Diana suri 1997. aasta augustis autoõnnetuses Pariisis. Ametlikult põhjustas avarii naise autojuht, kuid paljud süüdistavad tänaseni naise surmas kõmufotograafe, kelle eest Diana üritas tol saatuslikul õhtul põgeneda.

Selena tappis naise fännklubi president

Selena oli omal ajal suur staar, keda ootas ees hiilgav karjäär. Kuid kõik jäi olemata, sest naise fännklubi juht otsustas staari tappa. Yolanda Saldivari huvi Selena vastu oli haiglane. Naise elamine oli täidetud erinevate Selenaga seotud esemetega. Ta palus Selena perekonnalt luba asutada naise fännklubi.

Peagi sai naisest ka Selena sõbranna, kuid siis tuli välja, et Yolanda oli fännklubist raha välja petnud. Kui Selena ja tema perekond asjast teada sai, hiilis Salvidar Selena hotellituppa ja kurtis staarile, et teda on vägistatud. Selena viis naise haiglasse, kui nad seal tagasi hotelli tulid, tekkis naiste vahel tüli.

Yolanda tulistas Selenat selga, staar põgenes toast, kuid Yolanda järgnes talle ja sõimas teda. Selena suri mõned hetked hiljem.