Askeldan kodus, kui heliseb telefon ja pangast teatatakse meeldival häälel, et neil on kahtlus, et mu pangakaarti on kopeeritud. Mingu ma nüüd rõõmsalt vaatama, kas arvel üldse enam raha on!

Kätevärinal ja paroole unustades saan lõpuks selgusele, et raha on alles, aga kaart on igaks juhuks juba kinni pandud.

Tore, mõtlen, hea, et nii läits, aga nädalavahetus ilma rahata? Ainus viis sularaha kättesaamiseks on minna pangatelleri jutule. Pangakontor on suures kaubanduskeskuses. Asjad korras, alustan parklast väljasõitu. Järsku käib kõva pauk ja auto esiküljelt lendab tükke! Sooh, mõtlen, mis veel… Kohale saabunud politseinik selgitab, et siin kehtib parema käe reegel ja süüdi on teine sõitja.

Jälle hea, et nii läits! Tagasi koju jõudes avastan, et elamine näeb välja nagu suur lumemägi, sest mu koerale meeldib hullata patjadest välja kraabitud vatis. Tekib tunne, et enam pole mõtet ühtegi liigutust teha, sest kindlasti juhtub midagi – küll õnneliku lõpuga, aga ikkagi!

Tänases Kroonikas räägivad juhtumistest oma elus Aleksandra Žeregelja, Ott Lepland ja Joel Juht. Ehk tuleks minna metsa, istuda kännu otsa, leida oma sisemised pidurid ja lugeda Kroonikat!