28-aastane mees teeb ühes oma naljas maha arvamuse, et igaühel on oma hingekaaslane. Ta toob esile nii-öelda ühiskonna poolt loodud ootused, et igaüks peaks olema suhtes. Kui oled üksi, siis pole sa terviklik ning järelikult oled õnnetu. Seetõttu on paljud inimesed ebaterves suhtes, mis muudab neid tegelikult õnnetuks.

Sloss paneb aga asjad paika ja räägib, et õnnetus suhtes on mõttetu olla. Mehe nali paneb paljud paarikesed oma suhte üle järele mõtlema ja selle kohta küsimusi esitama. Slossi enda sõnul polnud tema etteaste sugugi selle mõttega planeeritud. Pentsikul kombel kukkus asi lihtsalt nii välja.

Etteaste puhul on tegemist armastuskirjaga, mis on mõeldud vallalistele. Kirjas tuuakse esile erinevaid põhjuseid, miks on vallaline olla palju parem, kui olla kellegagi õnnetus suhtes.

Ilmselt on paljude paarikeste suhe olnud aga niivõrd pinnapealne, et Slossi armastuskiri vallalistele on põhjustanud arvukalt lahkuminekuid. Samas, kui suhe oleks olnud tervislik ja inimestel hea omavaheline klapp, poleks midagi juhtunud.

Lisaks kõigele on Sloss saanud erinevaid sõnumeid inimestelt üle maailma, milles teda tänatakse. Näiteks kirjutas Slossile üks 23-aastane naine ja märkis, et ta oli kolm aastat abielus, mis ahistas teda vaimselt. Naine kirjutab, et just Slossi etteaste pani teda mõtlema olulistele teemadele ja saama aru, et ta väärib oma ellu kedagi paremat.

Allikas: mirror.co.uk