Wrangleri uudistoode, Spa Denim teksapüksid on väidetavalt õnnistuseks kõikidele nendele naistele, kelle jalad talveperioodile karedad ja kihelevad on, vahendab Fox News. Veelgi enam - kuue nädala vältel, kaheksa tund päevas ning viis päeva nädalas pükse kandes peaks naha seisukord koguni märgatavalt paranema. 

Uudsete teksapükste kangast on töödeldud mitmesuguste nahka hooldavate ainetega, sealhulgas on valida näiteks aaloe vera, jojoba või oliiviekstraktiga niisutatud teksade vahel. Mõnedele mudelitele on lisatud ka kofeiini, mis peaks kõigele lisaks aitama tselluliidi vastu võidelda.

Hooldavate teksapükste reklaamnäoks on Mick Jaggeri tütar Elizabeth Jagger, kes teatab pükste reklaamis: "Need on tõepoolest jalas jahedamad kui tavalised teksad ning mu jalad tundusid pärast pükste kandmist siidisemad." 

Püksipaari hind aga on vaatamata nende pehmusele päris krõbe, ulatudes 150 dollarini. 

Püksid peaksid "töökorras" püsima kuni kümne pesukorra järel ning hiljem saab neid spetsiaalse sprei abil saama uuesti ära remontida. Kõlab innovatiivselt, kuid odavam oleks vist ikkagi kehakreem muretseda...