Kõik hakkas nii, et kummi Tarzan (Aivan) elas oma isaga ühes väikeses korteris ja iga hommik ta isa tuletas talle meelde, et ta on kallerdis ja ütles, et ta võiks olla rohkem Tarzan nagu tema oli olnud nooruses.

Kooli minnes polnud tal sõpru peale ühe tütarlapse, kel nimeks Lotte. Aivanit kiusati koolis ja selle pärast tal polegi väga sõpru. Koolis läks tal ka halvasti ja ei osanud lugeda. Kui ta ühel päeval koolist koju läks, viskas isa ta kõik asjad ära ja ta tuba oli täiesti tühi. Ainukesed 2 asja, mis seal jäid, olid voodi ja laud.

Aivani isa oli couch (treener) ja tahtis inimestele tõestada, et ta on ka hea treener, et tema teenuseid vajatakse. Ta otsustas teha nii, et ta roniks väga kõrge puu otsa ja oleks Tarzan, aga ta ei suutnud seda ja kukkus alla ja terve linn naeris ja ta isa sai väga kurjaks ja karjus talle kummi Tarzan! Ja terve linn karjus kaasa – kummi Tarzan!

Aivan jooksis ära ja leidis tee ühe naise juurde, kes oli nõid ja nõid küsis, et kui ta saab ühe tasuta loitsu, sest ta isa on kallerdis. Aivan mõtles ja mõtles ning siis ütles nõiale: „MA TAHAN OLLA KÕIGES KÕIGE PAREM!“. Nõid tegi nagu ta soovis, aga ütles, et see on ainult üheks päevaks, aga nõid unustas panna ühe päeva loitsu ja see kestis mitu päeva.

Järgmine hommik, kui Aivan üles ärkas, oli ta kõiges parim ja läks kooli ja võttis 10 raamatut ja õpetaja ütles talle, et Aivan, sa ei oska ju lugeda. Aivan selle peale hakkas lugema kümmet raamatut korraga. Kõik olid vaimustunud ja ta isa arvas, et ta on kooli jaoks liiga hea ja võttis ta koolist ära. Siis Aivani isa hakkas Aivaniga raha teenima ja ütles kõigile, et tema tegi ta nii tugevaks oma treeneri oskustega (sest ta oli ju kõiges parim) ja hakkas saama palju kliente ja nad reisisid üle maailma ringi ja olid igasugustes saadetes. Aivanile see ei meeldinud, sest ta oli kaotanud oma ainukese sõbra, Lotte. Kui nad lõpuks oma kodulinna jõudsid, siis kõik tahtsid olla Aivani sõbrad, aga Aivan oli ikka Lotte pärast kurb. Ühel päeval, kui Aivani isa oli tema vastu karm, karjus Aivan ta peale, et ta ise on kummi Tarzan ja kallerids ja ta isa tunnistas üles, et ta polnud kunagi Tarzan, vaid oligi kallerdis. Aivani isa hakkas nutma ja nad leppisid ära. Nad läksid Aivani mängukohta, kuhu tuli nõid ja andis talle rohu, mis lõpetab ta loitsu ja teeb ta tavaliseks. Järgmisel päeval ta läks enne kooli Lotte juurde ja ütles, et tal pole enam võimeid. Teda kiusati uuesti aga talle sobis see, sest ta oli jälle Lottega sõber.

Jaga
Kommentaarid