Muusika kirjutas laulja ise ja sõnade autor on Liis Lass. Lõpp-produktsiooni tegi Austraalias elav Vahur Valgmaa, kes on töötanud ka Koit Toome, Merlyn Uusküla, Janne Saare ja teiste nimekate eesti artistide heaks.

Trummid ja keelpillisektsioon on salvestatud USA-s, kitarr Kanadas ning vokaalid Eestis Sinusoid stuudios Kristo Kotkase poolt. Taustavokaali laulis sisse Katrin-Merili Poom ja Hannes-Agur Vellend.

"Muusika sündis iseenesest ühe kurvema perioodi ajal paar kuud tagasi, kuid sõnade kirjutamine nii libedalt ei läinud. Seepärast tahan siiralt tänada Liis Lassi, et ta mind hädast välja aitas," kirjeldab loo meisterdamise kulgu Artjom.

Produtsent Vahur Valgmaa sõnul hakkas talle teos juba esimesest kuulamisest väga meeldima. "Meie ühine hea tuttav saatis koduse demoversiooni ja küsis, kas ma oleksin huvitatud selle produtseerimisest. Mulle tundus lugu väga tugev ning olin kohe nõus," kommenteerib koostöö algust mees ise. Valgmaa sai enda üllatuseks alles hiljem teada, et loo autor ja esitaja on 19-aastane staarihakatis Artjom.
KUULA LUGU ja avalda arvamust, kuidas meeldib: