Ühel ilusal õhtupoolikul Facebookis ringi hängides märkan, et üks noor neiu jagab linki, mis viitab 5-le kaalulangetamis nipile. Mõtlen endamisi, et mis kurat on neil noortel tüdrukutel viga, et koguaeg ennast alavääristavad?!

Ma ei ütle, et absoluutselt kõik sellised on, kuid võin pea anda ning öelda, et enamus on küll! Iga päev ma kuulen kusagilt või näen, et jälle mõni noor tütarlaps nimetab end paksuks. No milleks? Kas teil on tähelepanuvajadus või?

Ise endal ei ole seal peale kahe kondi ja k***haisu midagi, ning siis vinguvad. Tänapäeva noorte- ühiskond on ikka täiesti hukas, nagu seda see teadatuntud lausegi ütleb. Ilmselt on korraliku põntsu sellisele ühiskonnale andnud modellindus.

Kellele ei meeldiks vaadata piitspeeneid, minu arvates mitte kõige kaunemaid, neidusid fotograafile poosetamas. Jah, ütlesin, et minu arvates ei ole nad just kõige kaunimad, kuid vaadata meeldib mulle neid ikka. Kui asi juba puudutab anoreksiat, et seal tõesti peale luu ja naha midagi ei ole, siis see on rõve.

See on kohtav ning viib sind sama kaugele, kui mõttetu koni kimumine või alkoholi tarbimine.

Umbes 80’ndatel olid moes veidikene kopsakama kehaga modellid, kuid peagi see kadus. Mina olen selle poolt, et see võiks tagasi tulla. Kui ei, siis me lihtsalt sureme välja, kuna kõik neiud arvavad, et nad on paksud ning siis hakkavad end näljutama.

Mida arvad sellistest noortest Sina? Kas oled üks neist, miks? Avalda arvamust kasutades spetsiaalset Noorte hääle vormi (üleval) või kirjuta noortehaal@delfi.ee